Ψάχνοντας τα…ίχνη 125 πρώην παικτών του ΠΑΣ!

Δεκάδες είναι οι μεταγραφές που έγιναν τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ, παρελαύνοντας από τα Γιάννινα πολλοί ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων λίγοι έκαναν τη διαφορά και άφησαν έντονα το αποτύπωμά τους. Οι περισσότεροι πέρασαν και δεν ακούμπησαν μπάλα και κάποιους απ’ αυτούς κοντεύουμε να τους ξεχάσουμε και ως ονόματα. Είναι τόσοι πολλοί οι παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΣ, που για να συγκρατήσει κάποιος ονόματα και φυσιογνωμίες πρέπει να έχει ενισχυμένο…σκληρό δίσκο στον εγκέφαλο. Στα 16 χρόνια της εποχής Χριστοβασίλη στην τοπική ομάδα, έγιναν 214 μεταγραφές! Πραγματικά εντυπωσιακός ο αριθμός. Οι κορυφαίοι που ξεχώρισαν πουλήθηκαν σε μεγαλύτερες ομάδες, οι καλοί έμειναν για δύο με τρία χρόνια και πολλοί είναι αυτοί που δεν κάθισαν δεύτερη χρονιά και αποχώρησαν. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις, θα βρεις και έναν πρώην παίκτη του ΠΑΣ. Ψάχνοντας τα ρόστερ ομάδων από Σούπερ Λιγκ μέχρι Γ’ Εθνική βρήκαμε ονόματα που κάτι μας θύμιζαν από το ρεπορτάζ του ΠΑΣ.
Ενδεικτικά και για οικονομία χώρου και χρόνου, θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια την πορεία των 125 παικτών που πέρασαν από την τοπική ομάδα την τελευταία δεκαετία (2013-23) και που βρίσκονται σήμερα. Άλλοι σταμάτησαν λόγω ηλικίας το ποδόσφαιρο, άλλοι είναι σε μικρότερες κατηγορίες, άλλοι στο ερασιτεχνικό και άλλοι έφτασαν πολύ ψηλά και στην εθνική ομάδα. Οι πρώην παίκτες του ΠΑΣ είναι διασκορπισμένοι σε πάρα πολλές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πέταξαν ψηλότερα μόνον όσοι δόθηκαν από τον ΠΑΣ με μεταγραφή σε άλλα σωματεία. Κοντεύουμε να…ξεχάσουμε και τα ονόματα όσων είχαν βραχύβια παρουσία, ειδικά αυτών που δεν μπόρεσαν να αφήσουν στο γήπεδο το αγωνιστικό στίγμα τους και βλέποντάς τους μετά από χρόνια μπορούμε να πούμε «εσένα κάπου σε θυμάμαι…».

 

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Οντ στις 14/7/2016. Παραθέτουμε ονόματα και σε παρένθεση τις σημερινές ομάδες τους. Όρθιοι από αριστερά οι Γιάκος (Κοζάνη), Πασχαλάκης (Ολυμπιακός), Μπέριος (Κρέστενα Ηλείας), Τζημόπουλος (Κοζάνη), Μιχαήλ (προπονητής), Φερφελής (Χέσλιγκαρ Γερμανίας). Καθιστοί οι Καρανίκας (Αιολικός Μυτιλήνης), Νόε Ακόστα (απόμαχος), Ναδάλες (Σαλαμόχα Ισπανίας), Κοζορώνης (Καλαμάτα), Λίλα (απόμαχος)

Οι παίκτες που μετά τον ΠΑΣ πέταξαν ψηλότερα

Θα ξεκινήσουμε από τους παίκτες που φεύγοντας από τον ΠΑΣ, είτε με μεταγραφή είτε γιατί έληξαν τα συμβόλαια και δεν τα ανανέωσαν, πέταξαν ψηλότερα από εκεί που ήταν, τηρώντας χρονολογική σειρά που αποχώρησαν. Ο τερματοφύλακας Μάρκος Βελλίδης, δόθηκε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ξαναγύρισε στον ΠΑΣ για να πάει μετά σε Λαμία, Βέροια, Ολυμπιακό Λευκωσίας και Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίζεται σήμερα. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αφού έληξε το συμβόλαιο, πήγε στο 2014 στην ΑΕΚ, μετά στον Παναθηναϊκό και τα τελευταία χρόνια έριξε άγκυρα στην τουρκική ομάδα Καϊσερίσπορ. Ο Νίκος Κοροβέσης δόθηκε το 2017 με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ όπου δεν έπιασε, και τώρα είναι στην Κοζάνη (Β’ Εθνική) με πέρασμα ενδιάμεσα από ΠΑΣ, ΟΦΗ, Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Χάρης Χαρίσης που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας, μεταγράφηκε το 2015 στον ΠΑΟΚ, συνέχισε σε Ατρόμητο, Σιντ Τρουίντεν, Κόρτνικ και τώρα είναι στην τουρκική ομάδα Σίβασπορ. Ο Τόμας Ντε Βισέντι το 2013 πήγε στον Ολυμπιακό, συνέχισε στο ΑΠΟΕΛ της Κύπρου, γύρισε σε Λαμία, Ιωνικό και τώρα παίζει στην ομάδα Γ’ κατηγορίας του τόπου καταγωγής του, στην αργεντίνικη Εξουσιορνίστας. Ο διεθνής Ντίνος Μαυροπάνος δόθηκε τον Ιανουάριο 2018 με μεταγραφή στην Άρσεναλ, συνέχισε σε Νυρεμβέργη, Στουτγκάρδη Γερμανίας και σήμερα παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ με την Γουέστ Χαμ. Ο Λεονάρντο Κούτρης έκανε το 2017 το άλμα για τον Ολυμπιακό, πήγε δανεικός σε Μαγιόρκα, Ντίσελντορφ και τώρα αγωνίζεται στην Πολωνία με την ομάδα Πόγκον. Την ίδια χρονιά (2017) έφυγε από τον ΠΑΣ για τον ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που είναι τώρα στον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Ο Σταύρος Πήλιος δόθηκε με μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ και τα πάει καλά. Ο γκολκίπερ Γιούρι Λοντίγκιν πήγε στον Παναθηναϊκό πριν από δύο χρόνια, αφού έληξε το συμβόλαιό του με τα Γιάννινα. Ο Μάρβιν Πίρσμαν δεν ανανέωσε το συμβόλαιο με τον ΠΑΣ, το 2022 πήγε για έναν χρόνο στον Άρη και στη συνέχεια στην ολλανδική Γκρόνιγκεν. Ο Μανόλης Σάλιακας από τον ΠΑΣ πήγε στη Β’ Κατηγορία Γερμανίας φορώντας τη φανέλα της Ζαντ Πάουλι. Ο Χουάν Περέα δόθηκε το 2022 με μεταγραφή στη Στουτγκάρδη που τον έδωσε δανεικό στη Χάνσα Ροστόκ. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας δεν τα βρήκε το καλοκαίρι με τον ΠΑΣ για να ανανεώσει το συμβόλαιο και είναι στον Ατρόμητο.

Φιλικό του ΠΑΣ καλοκαίρι του 2017 στο Καρπενήσι. Από αριστερά Χαλκιαδάκης (σήμερα Πανθρακικός), Σκόνδρας (Αναγέννηση Καρδίτσας), Ντίνος Μαυροπάνος (Γουέστ Χαμ), Λάμπρος Ζαχαρός (Ρόδος)

Ο Τσάβεζ, ο Μιχαήλ, ο Τζημόπουλος και οι άλλοι…

Πάμε τώρα να σας…συστήσουμε και τους υπόλοιπους παίκτες από τη μεγάλη παρέα των 125 παικτών που πέρασαν από τα Γιάννινα στην τελευταία δεκαετία. Κάντε και ένα τεστ μνήμης, πόσους θυμάστε απ’ όλους αυτούς. Θα συναντήσουμε και κάποιους που ήδη βγήκαν στη σύνταξη! Θα αναφέρουμε τα ονόματα κατά χρονολογική σειρά που πέρασαν από τα Γιάννινα. Για οικονομία χρόνου και χώρου θα αναφέρουμε για τους περισσότερους μόνο τι κάνουν και που αγωνίζονται σήμερα. Είναι τόσοι πολλοί που δεν φτάνει το…μελάνι για να καταγράψουμε όλη τη διαδρομή. Ο σπουδαίος Κριστιάν Τσάβεζ έφυγε το 2016 για την Ατλέτικο Μπράουν (Β’ Αργεντινής) και τώρα είναι στην Ατλέτικο Σαν Μιγκέλ (Β’ Κατηγορία). Ο Γιώργος Αμπάρης το 2013 πήγε στο Παραλίμνι και τώρα σταμάτησε τη μπάλα. Ο γκολκίπερ Δημήτρης Σωτηρίου το 2015 πήγε στον Πλατανιά και τα τελευταία χρόνια έριξε άγκυρα στον ΟΦΗ. Ο Αλέξης Μιχαήλ, μετά από μια μεγάλη καριέρα στον ΠΑΣ, βγαίνοντας από τα σπλάχνα του, πήγε στη Λάρισα, μετά στην Ξάνθη και τώρα, αφού σταμάτησε το ποδόσφαιρο, είναι προπονητής τους νέους του ΑΟ Σταυρακίου. Ο Θέμης Τζημόπουλος είναι στην Κοζάνη με πέρασμα από Λεβαδειακό, Κορόνα Κίελτσε Πολωνίας. Ως παίκτης του ΠΑΣ είχε αγωνιστεί και στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας. Ο Λεάντρο Πίντο ήταν στον «Άγιαξ» δανεικός από τον Ολυμπιακό και τώρα είναι σε ομάδα Γ’ κατηγορίας της Σερβίας (Γιαβόρ). Ο Θοδωρής Μπέριος πήγε αρχικά στη Νέα Σαλαμίνα και τώρα είναι στο ερασιτεχνικό της Ηλείας με τον Ξενοφώντα Κρεστένων. Ο Σίμος Ρουμπουλάκου έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό, ο Απόστολος Σκόνδρας είναι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Κωνσταντίνος Καμπέρης αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σλοβένος διεθνής Αντράζ Στρούνα, έφυγε το 2016 για τη Σκωτία και σήμερα είναι απόμαχος των γηπέδων. Αντίο στα γήπεδα είπε και ο επί σειρά ετών αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Ντάσιος, που στα τελειώματα της καριέρας αγωνίστηκε σε Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναχαϊκή. Τώρα υπεύθυνος ακαδημιών της Θύελλας Ελεούσας. Ο Άρμπεν Μουσκάι ήταν στην Παραμυθιά και από το 2019 αγωνίζεται σε ερασιτεχνικές ομάδες.
Ο Άντι Λίλα σταμάτησε το ποδόσφαιρο με τελευταίο σταθμό της καριέρας του την ομάδα των Τιράνων, αφού πέρασε για έναν χρόνο και από την Πάρμα. Ο Σταύρος Τσουκαλάς το 2016 πήγε στον Αστέρα Τρίπολης που πλήρωσε τη ρήτρα για να σπάσει το συμβόλαιο και σήμερα είναι στην Καρμιώτισσα Κύπρου με ενδιάμεσο πέρασμα από Απόλλωνα Σμύρνης, Νέα Σαλαμίνα και Νίκη Βόλου. Ο Μιχάλης Αυγενικού είναι στον Φοίβο Κρεμαστής Ρόδου. Ο Πολ Κεϊτά, που ήρθε σαν ταλέντο το 2011 με εισήγηση του Ντεμόλ, είναι σήμερα χωρίς ομάδα. Εκτός από τη διετή θητεία στον ΠΑΣ αγωνίστηκε σε Καλλονή, Ατρόμητο, Κέρκυρα και στη βελγική Μπέβερεν. Ο Γιαννιώτης Γιάννης Ιωάννου σταμάτησε το ποδόσφαιρο προτιμώντας να ασχοληθεί με οικογενειακές επιχειρήσεις. Ο Αλβανός επιθετικός Εμιλιάνο Βίλα είναι στην Παρτιζάν Τιράνων. Από τα σπλάχνα του ΠΑΣ βγήκε και ο Ευριπίδης Γιάκος που το 2018 πήγε στα Χανιά, συνέχισε σε Λάρισα, Αναγέννηση Καρδίτσας και τώρα είναι στην Κοζάνη. Ο Νόε Ακόστα, μετά τον ΠΑΣ γύρισε στην Ισπανία, αγωνίστηκε σε ομάδες μικρών κατηγοριών ώσπου αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια. Ο Τσάρλι Βισέντο είναι στην ολλανδική Όστερνουχ, ο Φρανκ Σαγκό σταμάτησε, ο Τάσος Κρητικός είναι στη Νίκη Βόλου, ο Μπράνα Ίλιτς σε ομάδα Γ’ κατηγορίας της Σερβίας, ο Ορελιάν Κίτου στη ρουμανική Κραϊόβα 1948, ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι στο ερασιτεχνικό των Αθηνών, ο Γιαννιώτης Γιάννης Νάκος είναι σε ερασιτεχνικές ομάδες της ΕΠΣ Ηπείρου, ο Φόνσι Ναδάλες είναι στην ομάδα Γ’ Ισπανίας Σαλαμόχα.

Ο Γιαννιώτης μέσος Χάρης Χαρίσης βγήκε από τα σπλάχνα του ΠΑΣ και τώρα είναι στη Σίβασπορ Τουρκίας, ενώ πέρασε από ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Σιντ Τρουίντεν, Κόρτνικ

Και άλλοι πρώην του ΠΑΣ στις μικρές κατηγορίες

Μακρύς ακόμα ο κατάλογος των παρελαυνόντων από τα Γιάννινα ποδοσφαιριστών και των ομάδων που αγωνίζονται σήμερα. Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς είναι στο Αιγάλεω, ο Αντώνης Ηλιάδης στη Νάουσα Ημαθίας, ο Σταμάτης Σαπαλίδης στον Αστέρα Καισαριανής, ο Μιχάλης Μανιάς στον Διαγόρα Ρόδου με πέρασμα από Αστέρα Τρίπολης και τη βελγική ομάδα Βέστερλο. Ο γκολκίπερ Κώστας Περιστερίδης είναι στην Ηλιούπολη, ο Νίκος Κολιοφούκας στη Τζεντελό (Δ’ Γερμανίας), ο Νίκος Καρανίκας στον Αιολικό Μυτιλήνης, ο Γιαννιώτης μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Μασούρας στον Διαγόρα Ρόδου, ο Βαλάντης Κοζορώνης στην Καλαμάτα, με πέρασμα από Χάμιλτον Σκωτίας, Πετρούλ Ρουμανίας, Λεβαδειακό, Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Αλέξανδρος Νικολιάς είναι στον Λεβαδειακό, αφού είχε μεταγραφεί στον Ολυμπιακό αλλά δόθηκε δανεικός στη Λάρισα, απ’ όπου και μετακόμισε για Λιβαδειά. Ο Δημήτρης Φερφελής συνεχίζει στη Χέσλιγκαρ (Ε’ κατηγορία Γερμανίας), ο Μιχάλης Μπουκουβάλας στον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης, ο Χρήστος Δώνης που είχε δοθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό είναι στη Ραντόμιακ Πολωνίας. Ο Ίγκορ Βιδάλ είναι στη Γκάλαξι Νότιας Αφρικής, ο Ζάιρο στην Πάφο Κύπρου, ο Μαμπουλού είχε επιστρέψει στη Νανσί αλλά απεβίωσε σε ηλικία 30 ετών, το 2017. Ο τερματοφύλακας Μάκης Γιαννίκογλου είναι στην Καλαμάτα, ο Θεόδωρος Βενετικίδης στη Λάρισα, ο Βασίλης Ζώγκος στην Κουκέσι Αλβανίας, ο Γιαννιώτης Γιώργος Γώγος στην Κυρήνεια Κύπρου με ενδιάμεσο σταθμό τον Θεσπρωτό. Ο Μίτε Τσικάρσκι είναι στα Σκόπια, ο Γιώργος Μανθάτης στην Καλλιθέα, ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος είναι ελεύθερος, ο Λάμπρος Ζαχαρός στη Ρόδο, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης στον Πανθρακικό Κομοτηνής, ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος στον Αετό Ρίου Αχαΐας.
Δεν τελειώσαμε ακόμα με τους πρώην του ΠΑΣ και που βρίσκονται. Ο Ένες Ντόλοβατς είναι στην ομάδα Τζοσάνικα Γ’ κατηγορία Σερβίας. Στη Β’ Χιλής συνεχίζει ο Τζονάθαν Ροντρίγκες. Ο Φρανκ Μπετρά είναι στην Ολυμπικ Δ’ κατηγορία Γαλλίας. Δεν έκλεισε χρόνο στον ΠΑΣ ο Φέλιπ Χέλκβιστ και επέστρεψε στη Σουηδία, στην ομάδα Τάμπι Γ’ κατηγορίας. Ο Κύπριος γκολκίπερ Νεόφυτος Μιχαήλ κάθισε ένα εξάμηνο και γύρισε στην Ανόρθωση. Ο Γιαννιώτης γκολκίπερ Γιώργος Παπαϊωάννου είναι στον Αγροτικό Καστρίτσας. Ο Γιάννης Κάργας είχε δύο πετυχημένες θητείες στον ΠΑΣ και συνεχίζει στην Ανόρθωση με πέρασμα από ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας. Ο Στέφανος Ευαγγέλου που ήταν δανεικός από τον Ολυμπιακό είναι στην Οσιγιέκ Κροατίας. Ο Γεωργιανός Λάσα Σεργκελασβίλι γύρισε στην πατρίδα του και στην ομάδα Τορπέντο. Ο Άλεξ Κακούμπα συνεχίζει στη Β’ Πορτογαλίας, ο Αλγερινός Καρίμ Σολτάνι σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Στην Ατλέτικο Μπουκαραμάγκα Κολομβίας βρίσκουμε τον Φάμπρι Κάστρο, με ενδιάμεσο πέρασμα και από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Προπονητής σε ακαδημία των Ιωαννίνων είναι ο Στέφανος Σιόντης που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ο Ντούσαν Πάντελιτς είναι στη Χόνβεντ Σερβίας, ο Σάντι Κριζμάν στη Ζμίνι Κροατίας, ο Σαμίρ Ράντοβατς στη Ζελέζνιτσαρ Σαράγεβο, ο Πίτου Γκαρσία σταμάτησε όπως και ο Ισπανός Χουάν Ντομίνγκεθ αφού κάθισε για ένα εξάμηνο και στον Αστέρα Τρίπολης. Μένουμε για λίγο εκτός συνόρων, όπου ο Όρεστ Κούζικ επέστρεψε στην Ουκρανία και στην Τσερνομόρετς της Οδησσού, ο συμπατριώτης του Βλάντισλαβ Νάουμετς στην Τσερκάσι, ο Φαμπρίτσιο Μπρένερ σε ομάδα της Μάλτας, ο Νίκολα Μιλιντσεάνου στην Καρμιώτισσα Κύπρου, ο Λουίς Ποζνάνσκι σε ομάδα Δ’ κατηγορίας της Πολωνίας, ο Μέντες Μορέιρα στην ΑΕ Λεμεσού Κύπρου, ο Μαρκ Σνάιντερ στην ομάδα Γ’ κατηγορίας Γερμανίας Λίμπεκ, ο Πριόρ είναι χωρίς ομάδα στη Γαλλία, ο Αντρέι Ράντου χωρίς ομάδα στη Ρουμανία, ο Ίκερ Μπιλμπάο στην Άλκορκον Ισπανίας, ο ομογενής Απόστολος Σταματελόπουλος στη Νιούκαστλ Τζέις Αυστραλίας. Ο Πέδρο Κόντε αποχώρησε το 2018 από τον ΠΑΣ, αφού η ομάδα Μπανίγια της Σαουδικής Αραβίας πλήρωσε τη ρήτρα για να μείνει ελεύθερος από τα Γιάννινα και επέστρεψε πριν από δύο χρόνια όπου συνεχίζει την καριέρα του.
Εντός Ελλάδας, στην Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχίζουν ο Γιώργος Ξύδας και ο Κλάους Αθανασιάδης, στον Καμπανιακό ο Γιάννης Μυστακίδης, στα Χανιά ο Δημήτρης Μάνος, στην Καλλιθέα ο Γιάννης Λουκίνας, στον Άρη ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, στο Αιγάλεω ο Άγγελος Ζιούλης, στον Ιωνικό ο Αντώνης Οικονομόπουλος, στον Εορδαϊκό Πτολεμαϊδας ο Παντελής Γροσδάνης, στα Χανιά ο Χρήστος Ελευθεριάδης, στη Ρόδο ο Γιώργος Δούμτσης, στον Πανελευσινιακό ο Δημήτρης Καραγιάννης, στον Τηλυκράτη Λευκάδας οι Ρίζος και Φοφανά, στη Λαμία ο Κάλεμ Στάνκο, στον Ιωνικό ο Μίκαελ Γκαρντάφσκι, στον Διαγόρα Ρόδου ο Άγγελος Τσάβος, στον Ολυμπιακό Β’ ο Νίκος Λώλης, στην Κηφισιά ο Σωτήρης Νίνης, στην ΑΕΚ Β’ ο Λάμπρος Μουστάκας. Χωρίς ομάδα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι οι Παντελής Πανουργιάς, Αλέξανδρος Καρτάλης, Αλέξης και Παναγιώτης Τριάδης.

Για τέταρτη χρονιά στην Καισερίσπορ της Τουρκίας είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.
 

Παίκτες και ΠΑΣ θέλουν τα μικρά συμβόλαια

Κάπου εδώ, κλείνει ο μακρύς κατάλογος με τους 125 ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα Γιάννινα στη δεκαετία 2013-23 και είναι διασκορπισμένοι σε δεκάδες ομάδες Ελλάδας και εξωτερικού. Υπάρχει η τάση των περισσότερων ομάδων να αλλάζουν κατά ένα μέρος από χρόνο σε χρόνο τα ρόστερ, παίκτες να έρχονται και να φεύγουν, κάνοντας οι περισσότεροι μονοετή και διετή συμβόλαια και σπανιότερα από τρία και πάνω. Είναι μια συνήθεια που επικρατεί στο σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε οι ομάδες θέλουν να φορτώνονται για πολλά χρόνια παίκτες που μπορεί να μην τους βγουν ή να τραυματιστούν, αλλά ούτε και οι παίκτες θέλουν να είναι δεσμευμένοι για πολλά χρόνια με τις ΠΑΕ. Από τον κανόνα αυτόν δεν ξέφυγε και ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και όλες σχεδόν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Οι προπονητές θέλουν να έχουν έναν σταθερό κορμό για κάποια χρόνια, αλλά λίγοι μπορούν να το πετύχουν και αυτό όχι παραπάνω από τρία χρόνια. Πολλές φορές οι μεταγραφές και οι αλλαγές προσώπων εξιτάρουν και το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Τέλος, μπορεί να σας κουράσαμε σήμερα με την αναφορά τόσων ονομάτων, αλλά σας δώσαμε την ευκαιρία για ένα…τεστ μνήμης, πόσους θυμόσαστε απ’ όλους αυτούς;

Βαγγέλης Γυφτόπουλος