Λίγο πριν από το χείλος του γκρεμού ο ΠΑΣ

Με ισοπαλία 1-1 σφραγίστηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ. Προηγήθηκε 1-0 ο ΠΑΣ στο 25’ με τον Κόντε και ισοφάρισε 1-1 ο Παναιτωλικός στο 70’ με κεφαλιά του Σέρχιο Ντίας. Με το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων, ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι πλέον ορατός και η τοπική ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Αν μέχρι πρότινος μιλούσαμε για ανατροπή μιας κατάστασης, τώρα θα πρέπει να μιλάμε ότι πρέπει να γίνουν πράγματα που να αγγίζουν τα όρια του θαύματος, τα οποία γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι συχνά. Όμως, επειδή μαθηματικά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα, βάσει των νόμων και της λογικής του ποδοσφαίρου θα πρέπει να πούμε ότι επί του παρόντος δεν σώθηκε καμία ομάδα, ούτε και καμία υποβιβάστηκε. Απλώς ο βαθμολογικός πίνακας απεικονίζει μια σκληρή πραγματικότητα που σε όσους αγαπούν πραγματικά την ομάδα προκαλεί ένα σφίξιμο στο στομάχι. Ωστόσο η ομάδα θα πρέπει να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την παραμονή. Η εμπειρία στο ποδόσφαιρο μας έχει διδάξει ότι κανένας δεν κερδίζει και ούτε χάνει αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει τη λήξη του αγώνα και κανένας στόχος δεν επιτυγχάνεται αν δεν κλειδώσει και μαθηματικά. Ναι μεν η πραγματικότητα είναι σκληρή, τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», αλλά είναι υποχρεωμένος να παλέψει μέχρι το τέλος, έστω με αυτές τις δυνάμεις που διαθέτει. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την τοπική ομάδα δεν θέλουμε να πούμε κάτι περισσότερο και ούτε θα ακολουθήσουμε τον εύκολο δρόμο του αναθεματισμού και της καταδίκης.
Σε ένα ακόμα παιχνίδι η τοπική ομάδα προσπάθησε, πάλεψε, προηγήθηκε, έχασε ευκαιρίες, στάθηκε άτυχη αλλά δεν πήρε το ανάλογο αποτέλεσμα. Υπήρχε και μεγάλο άγχος, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι, όπου η μπάλα δεν έκαιγε, αλλά ζεματούσε. Και όταν είσαι τελευταίος στη βαθμολογία και δίνεις ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς, το άγχος πάντα υπάρχει και βαρύνει τα πόδια. Αυτό φάνηκε στους παίκτες του ΠΑΣ στο πρώτο 20λεπτο, προσπαθώντας να μην κάνουν το λάθος και να συγκεντρώσουν τις σκέψεις τους. Ο Παναιτωλικός ήταν πιο άνετος, γιατί ήταν +5 βαθμούς πάνω από τον ΠΑΣ και πήγαινε για δύο αποτελέσματα, αφού όπως είπε και ο Πετράκης, η ισοπαλία ήταν σαν νίκη. Παρόλα αυτά, δεν έγιναν αρχικά οι μεγάλες φάσεις. Στο 5’ ο Παναιτωλικός σημείωσε γκολ με τον Καρέλη που σωστά ακυρώθηκε γιατί όταν δέχθηκε τη μπάλα από τον Μαυρία ήταν σε θέση οφσάιντ και πιο μπροστά από τον Σόρια. Ανταπέδωσε ο ΠΑΣ στο 13’ όταν ο Κόντε πήγε να κεραυνοβολήσει από καλή θέση, αλλά τον έκοψε με τάκλιν ο Οικονόμου.
Ο ΠΑΣ σταδιακά άρχισε να ανακτά χώρο στο γήπεδο, να γίνεται καλύτερος και πιο απειλητικός μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 25’ πήρε το γήπεδο φωτιά όταν άνοιξε το σκορ και έγινε το 1-0 με τον Πέδρο Κόντε. Η φάση ξεκίνησε από κλέψιμο της μπάλας που έκανε στο κέντρο ο Τζίνο, την έδωσε αμέσως στον Ροσέρο που την έστρωσε στον Σόρια που βγήκε ως χαφ από δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Κόντε με καλό σουτ στο μικρό παραθυράκι ξετίναξε τα δίχτυα του Παναιτωλικού.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο, ο Παναιτωλικός με τις αλλαγές προσώπων και σχηματισμών προσπάθησε για να ισοφαρίσει και ο ΠΑΣ αφενός μεν να κρατήσει το 1-0 και σε κάποια φάση να ψάξει για το δεύτερο γκολ. Κάποια στιγμή το ματς έγινε ρουλέτα όπου θα μπορούσαν να βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες. Στο 64’ ο Ροσέρο βρέθηκε σε καλή θέση από δεξιά στα καρέ της αντίπαλης ομάδας αλλά δεν ολοκλήρωσε τη φάση, για να βγει αμέσως με υπεραριθμία παικτών στην αντεπίθεση ο Παναιτωλικός, αλλά το σουτ του Μαυρία μέσα από την περιοχή έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 69’ ο Τζίνο σούταρε από πλάγια δεξιά θέση και η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Στο 70’ πάγωσε το γήπεδο όταν ισοφάρισε 1-1 ο Παναιτωλικός με κεφαλιά του Σέρχιο Ντίας σε σέντρα από δεξιά του Μαυρία. Στο 81’ ο ΠΑΣ έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Κόντε, καθώς σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε πόδι αμυντικού και δεν πήγε στα δίχτυα. Στο 88’ ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Τζίμα αλλά ο ρέφερι Κουμπαράκης και από το VAR έκριναν ότι δεν έγινε τίποτα και μάλλον είχαν δίκαιο. Στο 94’ φάνηκε πάλι αυτό που γράφουμε εδώ και καιρό ότι και η τύχη εγκατέλειψε τον ΠΑΣ, καθώς σε πλασέ του Τζίμα απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Λιάβας. Στην αντεπίθεση στο αμέσως επόμενο λεπτό (95’) ο Παναιτωλικός σημείωσε γκολ με τον Μπακάκη που σωστά ακυρώθηκε γιατί ήταν οφσάιντ.
Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Παναιτωλικού να αποχωρούν ικανοποιημένοι από το γήπεδο και τους παίκτες του ΠΑΣ να αποχωρούν με κατεβασμένα κεφάλια. Υπήρχε ένα πανό που ζητούσε από τους παίκτες να σώσουν την κατηγορία και από τον ιδιοκτήτη να αποχωρήσει και στο τέλος του αγώνα ακούστηκαν αποδοκιμασίες κατά του Χριστοβασίλη από ομάδα φιλάθλων που είχε πλησιάσει στον χώρο των αποδυτηρίων, χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση.
Ο διαιτητής Κουμπαράκης είχε αρκετές φάσεις να ελέγξει αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Βοηθοί ήταν οι Ιορδάνης Απτόσογλου της ΕΠΣ Αθηνών και Πέτρος Πάτρας της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ τέταρτος ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Στο VAR ο Χρήστος Βεργέτης της ΕΠΣ Αρκαδίας και AVAR ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΠΑΣ ΓIANNINA (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο (86′ Ροσάλες), Καραχάλιος, Ριένστρα (71′ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (71′ Μπατίστ), Κόντε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν (56′ Πέρες), Ταμπίτζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Τσιγγάρας (66′ Φρ. Ντουάρτε), Χατζηθεοδωρίδης (66′ Λομόνακο), Χουάνπι (86′ Λιάβας), Καρέλης, Ντίας (86′ Μπακάκης).

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-0
Βόλος – Κηφισιά 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-1
ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 26+2 αγώνες)

Ατρόμητος 32
Αστέρας Τρίπολης 31
Πανσερραϊκός 30
ΟΦΗ 27
Βόλος 25
Παναιτωλικός 24
—————————————————————–
Κηφισιά 22
ΠΑΣ Γιάννινα 19
ΣΗΜ: Οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν απευθείας στη Β’ Εθνική.
-Ο Βόλος έχει έναν μηδενισμό στον αγώνα με την Κηφισιά.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η)
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
17.00 Ατρόμητος – Πανσερραϊκός
19.30 Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά
19.30 Παναιτωλικός – Βόλος
20.00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΓΩΝΕΣ ΠΛΕΙ ΟΦ

Με νίκες προχώρησαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα πήραν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με σκορ 3-2 στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό, ενώ στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ με γκολ στις καθυστερήσεις του Ελίασον κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό. Ο Άρης κέρδισε 3-1 τη Λαμία στη Θεσσαλονίκη, έχοντας περισσότερο το μυαλό στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στα μέσα Απριλίου στον Βόλο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-3
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-0
Άρης – Λαμία 3-1

ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 26+2 αγώνες)

ΑΕΚ 65
ΠΑΟΚ 63
Παναθηναϊκός 59
Ολυμπιακός 57
Άρης 48
Λαμία 34
ΣΗΜ: Η 1η ομάδα θα ανακηρυχτεί πρωταθλήτρια και θα λάβει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ
-Η 2η και 3η ομάδα θα λάβουν μέρος στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η)
ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
19.00 Ολυμπιακός – Άρης
19.30 ΠΑΟΚ – Λαμία
21.00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

 

Γρηγορίου: Δεν είμαστε χειρότεροι από τις άλλες ομάδες

Μαραθώνια ήταν η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΣ, καθώς εξελίχθηκε σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλες με διάρκεια περίπου 40 λεπτών. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Γι’ άλλη μια φορά κάναμε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε καλά, προηγηθήκαμε, είχαμε πει να ρισκάρουμε στον σχηματισμό του Παναιτωλικού, χωρίς να αλλάξουμε τον δικό μας, γιατί θέλαμε τους 3 βαθμούς. Ήμασταν επιθετικοί, είχαμε καλές προϋποθέσεις, βάλαμε γκολ, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και στο β’ ημίχρονο γίναμε στο ίδιο έργο θεατές. Άλλαξε ο αντίπαλος τον σχηματισμό του, έπαιξε με τον Λομόνακο δεύτερο επιθετικό, όταν εμείς ήμασταν έτοιμοι πριν το γκολ να βάλουμε τον Σομποτσίνσκι και να παίξουμε 5-4-1. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τίποτα, στο τέλος μπορούσαμε και να κερδίσουμε και να χάσουμε. Ζητάγαμε μόνο τη νίκη και στην τελευταία αντεπίθεση κοντέψαμε να το χάσουμε το ματς.
Δεν έχω να πω περισσότερα, θέλαμε, δεν τα καταφέραμε, δεχτήκαμε γκολ που ήμασταν όλοι πίσω στην άμυνα και όχι σε ανισορροπία. Το ζητούμενο είναι ότι η ομάδα είναι σε πολύ δυσχερή θέση, απομακρύνθηκε ο Παναιτωλικός που είναι στο +5. Απομένουν 5 ματς, για να είμαστε ρεαλιστές, είμαστε σε δύσκολη θέση. Εμείς τα φέραμε εδώ, είχαμε μία σειρά παιχνιδιών που θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Η απουσία του Νάγκι φάνηκε σε προηγούμενα ματς. Μη μείνω σε πρόσωπα και σε ατομικά στοιχεία. Οφείλουμε να συνεχίσουμε και θα δούμε στο τέλος. Δεν είναι ότι δεν προσπαθούμε ή δεν κάνουμε αξιόλογα ματς, αλλά κάποιες στιγμές οι αδυναμίες πληρώνονται και γι’ αυτό είπα ότι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές».
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σημείωσε μεταξύ άλλων και τα εξής:
-«Το γνωρίζει και ο πρόεδρος κι εσείς, οι ομάδες χτίζονται από το καλοκαίρι, είναι ηλίου φαεινότερον αυτό. Μη έχοντας αξιόλογες προτάσεις να κάνουν την προσπάθειά μας καλύτερη, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και το να πετύχεις έστω το 50% των μεταγραφών Ιανουαρίου είναι δύσκολο».
-«Ως αποτέλεσμα φαίνεται ότι κάτι γίνεται, αλλά υπάρχει ψυχολογικό βάρος. Δεν είναι εύκολο να αντιπαρέλθεις μία κατάσταση που βαραίνει τα πόδια των παικτών. Στα ματς με Ατρόμητο και ΟΦΗ στο πρώτο σουτ η μπάλα βρίσκει κόντρα και πάει γκολ. Δεν θυμάμαι άλλες φάσεις σ’ αυτά τα ματς. Μη νομίζετε ότι το θέλετε περισσότερο από εμάς να παραμείνουμε στην κατηγορία».
-«Αναλαμβάνω και εγώ τις ευθύνες στο μέγεθος που μου αναλογεί. Οι μεταγραφές σχεδιάστηκαν με τις ανάγκες που υπήρχαν με τον ερχομό μου. Να πάρω ευθύνη που δεν ήρθαν αξιόλογες προτάσεις για παίκτες; Αν δεν είχαμε κάνει καθόλου τι θα λέγατε; Πριν τον Ροζάλες ήθελα άλλον παίκτη, αλλά υπέγραψε σε άλλη ομάδα. Πήραμε Ροζάλες και Σομποτσίνσκι τις τελευταίες μέρες. Αυτούς ή δεν θα τους παίρναμε ή θα τους παίρναμε με γνώμονα να παίξουν μετά από μερικές εβδομάδες. Πρέπει να παίξει κάποιος σώνει και καλά επειδή είναι μεταγραφή; Προσπαθώ πολύ, ούτε μανατζερικό γραφείο έχω, ούτε μπορεί κάποιος να μου πει να παίζουν αυτοί κι αυτοί. Προσπαθώ να είμαι δίκαιος με τους παίκτες, με γνώμονα την προπόνηση».
-«Είμαι ειλικρινής, είπα όταν ήρθα στην ομάδα ότι αναλαμβάνω δύσκολο έργο, όταν το 90% του κόσμου έλεγε ότι πέσαμε. Πίστευα γιατί το είχα ξανακάνει, ότι με τη βοήθεια κόσμου και βλέποντας το πρόγραμμα, ότι θα το παλέψουμε. Στις λεπτομέρειες μπορούσαμε να έχουμε 5-6 βαθμούς παραπάνω κι αυτό το παραδέχονται όλοι. Αλλάξαμε άρδην τον τελευταίο καιρό την εικόνα μας. Καμία φορά τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζεις. Δεν έχω μετανιώσει που ήρθα στον ΠΑΣ, που ήταν σε δύσκολη φάση όταν τον ανέλαβα και είμαι περήφανος γι’ αυτό».
-«Συνήθως η βαθμολογία δεν λέει ψέματα, αλλά εγώ επιμένω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε άλλους 6 βαθμούς. Δεν λέει την αλήθεια για το διάστημα που είμαι εγώ εδώ και μπορώ να ξέρω πως εξελίχθηκαν τα ματς. Υπάρχουν χειρότερες ομάδες από τη δική μας. Στα τελευταία ματς παίζουμε πολύ καλύτερα ματς από άλλους. Το λένε και ουδέτεροι αυτό».
-«Δεν έχω παράπονο από τον πρόεδρο. Δεν είχαμε μπει σε διαδικασία να δώσει πεντακόσια χιλιάρικα ή ένα εκατομμύριο για μεταγραφές και τέτοια. Ήρθα 18/12 και όσο και να γνώριζα το ρόστερ ήθελα να κάνω μία αξιολόγηση και εν συνεχεία να αλλάξω το τέμπο παιχνιδιού. Και θα παίρναμε και κάποιους παίκτες να διαμορφώσουμε το νέο ρόστερ».

Γ. Πετράκης: Μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΣ κάνοντας την είσοδό στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος στα Γιάννινα δεν ξεχνά και ξέρει να επιβραβεύει τους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει σε δύσκολες εποχές και ο συγκεκριμένος κύριος πορεύτηκε για 5,5 με επαγγελματισμό και ήθος. Ο Γιάννης Πετράκης με σεβασμό στάθηκε απέναντι στον κόσμο του ΠΑΣ ανταποδίδοντας την αγάπη προς αυτούς για το θερμό χειροκρότημα. Αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα μπορούσε να το κερδίσει και η μία και η άλλη ομάδα βάσει των ευκαιριών που έγιναν και των προϋποθέσεων που υπήρχαν. Για μας το αποτέλεσμα είναι κάτι που μας βολεύει,, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που τον κρατάει τελευταίο και είναι πιο δύσκολο. Εύχομαι στο τέλος και οι δύο ομάδες να είναι στην κατηγορία. Ευχαριστώ στον κόσμο που αναγνώρισε την προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΣ και το αναγνώρισε με το χειροκρότημά του».
Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας: «Θα μπορούσε και σήμερα, αλλά και στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο να κερδίσει, δεν ήταν ο πιο αδύναμος της κατηγορίας. Είναι μικρές οι διαφορές ανάμεσα στον Ατρόμητο που ήταν πρώτος στα πλέι άουτ και τον ΠΑΣ που ήταν τελευταίος. Δεν θέλει πολύ να στραβώσει το κλίμα σε μία ομάδα για πολλούς λόγους. Έχει καλούς παίκτες, αλλά πολλοί παράγοντες επηρεάζουν. Το ρόστερ κατ’ εμέ είναι καλό. Είναι άλλα 5 παιχνίδια, με 2 καλά αποτελέσματα αλλάζει το πράγμα. Δεν ήταν μακριά ο ΠΑΣ βάσει εικόνας να κάνει αυτές τις δύο νίκες τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αν βλέπεις άδειο το ποτήρι δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρεις, αν το βλέπεις μισογεμάτο όμως όλα γίνονται. Δεν λέω ότι είναι εύκολο όμως.Κι εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα να κατοχυρώσουμε τη θέση μας, γιατί δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων».
Για το αν μένει το «αχ» για την ευκαιρία του 94’: «Αυτή η ευκαιρία να βγαίνουμε 4 με 1 σίγουρα ήταν σημαντική, αλλά στην προηγούμενη φάση έχασε και ο ΠΑΣ πολύ μεγάλη ευκαιρία. Μακάρι να το βάζαμε, αλλά και ο ΠΑΣ θα μπορούσε στην προηγούμενη φάση να είχε σκοράρει. Είναι πολύτιμος ο βαθμός, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής, γι’ αυτό δεν είχαμε την ίδια εικόνα με το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο ΠΑΣ ήταν πολύ αποφασιστικός σήμερα και μας δυσκόλεψε».
Για την πορεία από το ζενίθ στο ναδίρ που το έζησε και ο ίδιος με τον ΠΑΣ και αν βλέπει άγχος στους παίκτες του ΠΑΣ: «Δεν μπορώ να πω αν το βλέπω στο βλέμμα γιατί δεν μπορώ να το κρίνω. Είναι δυνατόν όμως μία ομάδα σ’ αυτή τη θέση να μην έχει άγχος; Θέλουν βοήθεια οι παίκτες. Κι εμείς δεν είμαστε σε εύκολη θέση. Ένα σημαντικό κομμάτι είστε κι εσείς οι δημοσιογράφοι, η ομάδα θέλει στήριξη από εσάς».

Βαγγέλης Γυφτόπουλος