Ειδήσεις από Πρέβεζα, Λευκάδα, Πάργα

Συνεχίζεται την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με εμβόλιμη αγωνιστική. Το εκτός έδρας παιχνίδι του Απόλλωνα Πάργας στην Υπάτη Βοιωτίας με την τοπική ομάδα οδεύει προς αναβολή, καθώς το γήπεδο είναι σκεπασμένο με χιόνι. Ο Τηλυκράτης θα υποδεχτεί στη Λευκάδα τον ΑΟ Φήκης Τρικάλων.

-Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι «λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων και της απεργίας που αποφάσισε να πραγματοποιήσει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2023, αναβάλλεται η διεξαγωγή της 2ης αγωνιστική των πρωταθλημάτων προεπιλογής Ε.Ο. Κ16&Κ14, η οποία είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 08/02/2023». Οι ομάδες της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας θα αγωνιστεί με τις ομάδες της ΕΠΣ Ηπείρου, όταν οριστούν εκ νέου οι αγώνες.

-Ο προπονητής του Τηλυκράτη Ανδρέας Παντζιαράς σε συνέντευξη στο soccerpracto δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής. Από την πρώτη αγωνιστική η ομάδα είναι στις πρώτες θέσεις, απέναντι σε ιστορικές ομάδες που είχαν στόχο την άνοδο. Μας γεμίζει με ικανοποίηση, εμάς, τον κόσμο και τη διοίκηση. Από την αρχή θέλαμε να πρωταγωνιστήσουμε, όπως κάθε χρόνο».

-Ο Οδυσσέας Νυδρίου σε κέντρο της περιοχής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Χαράλαμπος Καλός, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Κτενάς, ο αντιδήμαρχος Ελλομένο, Κ. Κονιδάρης και άλλοι.

-Η διοίκηση του Πανλευκάδιου ανακοίνωσε ότι ο επιθετικός Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, αποτελεί πλέον μέλος του ρόστερ της πρώτης ομάδας, προερχόμενος από τις ακαδημίες.

-Τον 27χρονο μέσο Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη που αποχώρησε από τη Θύελλα Κατσικά Ιωαννίνων απέκτησε ο Θρίαμβος Λούρου. Έχει αγωνιστεί επίσης με την Α.Ε. Λευκίμμης, τον Αμβρακικό Λουτρού και τον Εθνικό Πυλαίας Θεσσαλονίκης στην Γ΄ Εθνική.

-Τη δική του σφραγίδα στον ΠΑΣ Πρέβεζα θέλει να βάλει ο νέος προπονητής Αποστόλης Γεωργαλής, που διαδέχτηκε τον Χρήστο Παπαζώη. Ο Απόστολος Γεωργαλής έχει διατελέσει προπονητής στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στον Ακαρνανικό Θυρρείου, στον ΠΑΣ Παλιάμπελα, στον Αμβρακικό Βόνιτσας, στον ΑΟ Σύβρου, στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας και στον ΑΟ Παλαίρου.

-Ο Αλέξανδρος Ντομάτας από τον ΑΣ Νικόπολη 2020 είναι η τελευταία μεταγραφή που ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Πάργας, που εκμεταλλευόμενος τις μεταγραφές του χειμώνα έκανε ένα λίφτινγκ στο ρόστερ για καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Στο γήπεδο Υπάτου που είναι καλυμμένο με χιόνι είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί ο Απόλλων Πάργας, αλλά το ματς αναμένεται να αναβληθεί