Ανανέωσαν τα συμβόλαια οι Καραχάλιος και Εραμούσπε

Για άλλα δύο χρόνια επεξέτεινε τη διάρκεια του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο Ζήσης Καραχάλιος. Το αρχικό συμβόλαιο έληξε στις 30/6/2023 και το νέο στις 30/6/2025. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Ροντρίγκο Εραμούσπε, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής Θανάσης Στάικος. Ο Αργεντινός είναι στον ΠΑΣ μέχρι 30/6/2025. Ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου από τον Καραχάλιο, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση και για τον Εραμούσπε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ζήση Καραχάλιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο Καραχάλιος εντάχθηκε στην ομάδα το 2021 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος συμβάλλοντας τα μέγιστα για την εκπληκτική περσινή πορεία του Π.Α.Σ. Έκανε ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου του 2021 και συνολικά μετράει 33 συμμετοχές. Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Π.Α.Σ.!
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Ζήσης μιλώντας στο pasgiannina.gr ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα του Π.Α.Σ. Γιάννινα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και η ανανέωση αυτή με γεμίζει με ακόμα περισσότερες ευθύνες ώστε όλοι μαζί να δώσουμε περισσότερες χαρές στον κόσμο της ομάδας».