Τηλυκράτης – Ιεράπετρα σήμερα για το Κύπελλο

Για την 3η προκριματική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Τηλυκράτης θα υποδεχτεί σήμερα Τετάρτη στις 16.00 στη Λευκάδα τον Όμιλο Φιλάθλων Ιεράπετρας. Στόχος η νίκη – πρόκριση και το πέρασμα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το ματς είναι δύσκολο καθώς η κρητική ομάδα αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ 2 (Β’ Εθνική) κάνοντας το καλοκαίρι σημαντικές μεταγραφές. Προπονητής είναι ο Άγγελος Διγκόζης. Όμως και ο Τηλυκράτης είναι σε καλή κατάσταση, έχει τους παίκτες για να πάρει το εισιτήριο για την άλλη φάση, με τη βοήθεια και των φιλάθλων του.
Για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου ο προπονητής του Τηλυκράτη επέλεξε για την αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Παρδαλό, Μπαλαούρα, Παπανίκου, Τακίδη, Κατσογιάννη, Αγρογιάννη, Καταγή, Μπεκατώρο, Βάννα, Τόσκα, Χαλκιόπουλο, Σκιαδά, Ζδράβο, Σοροβό, Νιφορόπουλο, Περιστέρη, Κόκα, Εμβραΐζογλου, Γκουντρουμπή, Κατσή, Γιαννιώτη, Σουλεϊμάν.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης του συνδέσμου Ηπείρου, με βοηθούς τους Χρήστο Τάκο (Αιτωλοακαρνανίας), Δημήτριο Τσάντα (Ηπείρου). Τέταρτος ο Σπυρίδων Καζανάς (Αιτωλοακαρνανίας) και παρατηρητής ο Χρυσόστομος Μάνθος (Αχαΐας)
Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Τηλυκράτη αναφέρει: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Τηλυκράτη, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας, να δώσουν μαζικό παρόν την Τετάρτη στο γήπεδο και να γίνουν ο δωδέκατος παίχτης της. Όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ιστορική πρόκριση».

Βαγγέλης Γυφτόπουλος