Παμλίδης: Αδικήσαμε τους εαυτούς μας

Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα που θα δώσει μεθαύριο Πέμπτη στον Βόλο. Είναι το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι, όπου ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει το βράδυ του Σαββάτου στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα ο Ζήσης Καραχάλιος θα περάσει από νέο ιατρικό έλεγχο για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι και αν μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή στον Βόλο. Υπέστη κάκωση στον τετρακέφαλο στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Κιάκος, Ριένστρα, Πριόρ θα είναι και πάλι εκτός αποστολής. Θα επιστρέψει ο Τζίμας που δεν έπαιξε στην Τούμπα γιατί δόθηκε στον ΠΑΣ δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά το περασμένο παιχνίδι, τον ΠΑΣ βάρυνε πολύ που δέχθηκε τα δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, κόβοντας έτσι τα πόδια των παικτών του Στάικου. «Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ, οπότε αναγκαστικά βρεθήκαμε σε δεύτερο ρόλο και έπρεπε να αντιδράσουμε. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, αλλά θεωρώ ότι αδικούμε αρκετά τους εαυτούς μας. Σε 2-3 παιχνίδια τους αδικήσαμε πολύ. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, αυτή είναι η πραγματικότητα και κοιτάμε μπροστά» τόνισε ο Γιώργος Παμλίδης.

Συνελήφθη με λέιζερ οπαδός του ΠΑΟΚ

Ένας 23χρονος που πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνελήφθη επειδή έκανε χρήση συσκευής – δείκτη laser. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, εξέπεμπε πράσινο χρώμα και άρχισε να στοχεύει αγωνιζόμενους αθλητές, διαιτητές και προπονητές. Συνελήφθη και απεστάλη στον Εισαγγελέα. «Πρόκειται για 23χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην περιοχή της Τούμπας κατελήφθη να κατέχει και να κάνει χρήση συσκευής – δείκτη laser, η οποία εξέπεμπε ακτίνα πράσινου χρώματος με στόχο αγωνιζόμενους αθλητές, διαιτητές και προπονητές» αναφέρει σε ανακοίνωση η Αστυνομία.

Ο Παπαπέτρου σφυρίζει στον Βόλο

Ο διαιτητής Αναστάσιος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει τον αγώνα Βόλος – ΠΑΣ που θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Βοηθοί του θα είναι οι Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών), Χρήστος Κορώνας (Πειραιώς). Τέταρτος ορίστηκε ο Μιχαήλ Ματσούκας από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Στο VAR θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από τη Χαλκιδική και AVAR ο Γεώργιος Στεφανής από την Καρδίτσα. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γεώργιος Λιαχούδης από τη Μακεδονία.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος