Σάββατο, 11 Μαΐου, 8μμ Μαντάμα Μπάτερφλαϊ (Τζ. Πουτσίνι) Ζωντανά από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας


Ολοκληρώνονται για φέτος οι απευθείας μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης το Σάββατο 11 Μαΐου στις 8μμ με την όπερα «Μαντάμα Μπάτερφλαϊ» του Τζιάκομο Πουτσίνι. Τις μεταδόσεις, όπως πάντα, διοργανώνει και παρουσιάζει στην Πρέβεζα το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» και ο Δήμος Πρέβεζας.

Πρωταγωνιστούν η Λιθουανή σοπράνο Asmik Grigorian, κάνοντας το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της στη ΜΕΤ, ως γκέισα Τσιό-Τσιό Σαν και ο Χιλιανός τενόρος Jonathan Tetelman ως Pinkerton. Μαζί τους εμφανίζονται επίσης η μέτζο-σοπράνο Elizabeth DeShong και ο βαρύτονος Lucas Meachem.

Η Xian Zhang διευθύνει την ορχήστρα ενώ η παραγωγή είναι του Anthony Minghella γνωστού σκηνοθέτη από την διάσημη ταινία «Ο Άγγλος Ασθενής».
Οι ζωντανές μεταδόσεις γίνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, Περδικάρη 2, και συνοδεύονται από ελληνικούς υπότιτλους σε επιμέλεια της Δώρας Ζαμπέλη και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2682025320.