Ρωμαίος και Ιουλιέττα (Γκουνό) ζωντανά από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης το Σάββατο, 23 Μαρτίου, 7μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας

Οι απευθείας μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, που διοργανώνει και παρουσιάζει στην Πρέβεζα το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» και ο Δήμος Πρέβεζας, συνεχίζονται το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 7μμ (μια ώρα νωρίτερα από τη συνηθισμένη ώρα έναρξης) με την όπερα «Ρωμαίος και Ιουλιέττα» του Σαρλ Γκουνό.

Βασισμένη στο διάσημο ομώνυμο θεατρικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και σε σκηνοθεσία του Bartlett Sher, η όπερα περιέχει εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια της Ιταλίας του 18ου αιώνα. Πρωταγωνιστούν στην ακμή της καριέρας τους η διάσημη Αμερικανίδα σοπράνο Νadine Sierra και ο Γάλλος τενόρος Benjamin Bernheim.

Ο Yannick Nézet-Séguin διευθύνει ένα καστ που περιλαμβάνει επίσης τον βαρύτονο Will Liverman, τον τενόρο Frederick Ballentine και τη μέτζο-σοπράνο Samantha Hankey.

Τη βραδιά παρουσιάζει ο Ryan Speedo Green, ο οποίος επιμελείται και τις συνεντεύξεις του διαλείμματος.

Οι μεταδόσεις γίνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, Περδικάρη 2 και θα προσφέρουν και πάλι στο κοινό της Πρέβεζας μια επιλογή από τις καλύτερες παραγωγές της σεζόν. Οι παραστάσεις, που μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο, συνοδεύονται από ελληνικούς υπότιτλους και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Η φετινή σεζόν περιλαμβάνει επίσης τις ακόλουθες όπερες:

Το Χελιδόνι (Πουτσίνι), 20 Απριλίου, 8μμ
Μαντάμ Μπατερφλάι (Πουτσίνι), 11 Μαΐου, 8μμ

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2682025320.