Πήρε τον Κώστα Μπαλή ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Σχεδόν κάθε μέρα και μια μεταγραφική ανακοίνωση για τον ΠΑΣ Πρέβεζα στην προσπάθεια που κάνει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Ο ιστορικός σύλλογος με δελτίο Τύπου αναγγέλλει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Κώστα Μπαλή από τον Α. Ο. Μύτικα. Η ανακοίνωση: «Σε μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ για τη νέα χρονιά 2022-2023, προχώρησε ο ΠΑΣ Πρέβεζα. Πρόκειται για τον 17χρονο (16/09/2005) χαφ Κώστα Μπαλή, ο οποίος κατά την περσινή περίοδο αγωνίζονταν με την ομάδα του Α.Ο.Μύτικα δείχνοντας το ταλέντο του. Η διοίκηση του συλλόγου τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει μία υγειή χρονιά γεμάτη επιτυχία».

ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ

Ο Πανλευκάδιος εκτός από την απόκτηση κάποιων έμπειρων παικτών, έχει προωθήσει και παίκτες νεαρούς και εξελίξιμους που με την κατάλληλη δουλειά από τον Γιώργο Κατηφόρη, μπορούν να ξεδιπλώσον το ταλέντο τους. Ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Νάστο, προωθήθηκε από την Κ14 πέρυσι ο Αριστοτέλης Φιλίππου και φέτος θα συνεχίσει για να γίνει βασικός, καθώς έχει λαμπρό μέλλον. Τέλος επέστρεψε ο Γρηγόρης Τσιάβος, γέννημα θρέμα του συλλόγου, που πέρασε και από την ομάδα Νέων Κ17 του Ατρόμητου Περιστερίου.

ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Δεκατέσσερις μεταγραφές από γειτονικές ομάδες του νομού Άρτας ανακοίνωσε η ιστορική Αναγέννηση. Οι νέοι παίκτες και οι ομάδες που προέρχονται είναι:
1 Μουσιωτίτσας Κωσταντίνος από Α.Ε. Καμπής

2 Τσούμαλης Διονύσιος από Α.Ε. Καμπής

3 Καλιακάτσος Κωσταντίνος από Α.Ε. Καμπής

4 Τσώλας Θεμιστοκλής από Α.Ο. Φιλοθέης

5 Τζελιλάι Δημήτριος από Α.Ε. Ξηροβουνίου

6 Καλεύρας Φώτιος από Ακράτητο Ακροποταμιάς

7 Βαϊτσης  Χρήστος από Παναγροτικό Αγίου Σπυρίδωνα

8 Μπιθυκούκης Σταμάτιος από Δόξα Άρτας

9 Παππάς Σωτήριος από τον Καραϊσκάκη Άρτας

10 Παππάς Αναστάσιος από Α.Ο. Φιλελλήνων Πέτα

11 Τσέτσος Ανδρέας από Α.Ο. Φιλελλήνων Πέτα

12 Τσόκας Χρήστος από την Α.Ε.Μ. Μέλισσας

13 Κώτσης Δημήτριος από τον Α.Ο. Φιλελλήνων Πέτα

14 Μπόνιος Αλέξανδρος από Ακράτητο Ακροποταμιάς

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τους Αλέξανδρο Παπακίτσιο, Περικλή Κραμπή και Σπυρίδωνα Μαλίζογλου.

O ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Την τεχνική ηγεσία της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ανέλαβε ο Βλάσης Ναστούλης, που πέρυσι ήταν προπονητής στον Αχέροντα Καναλλακίου

Βαγγέλης Γυφτόπουλος