Πήραν ανάσες ξεκούρασης οι παίκτες του ΠΑΣ

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο Θανάσης Στάικος έδωσε σε όλους ρεπό για να πάρουν κάποιες ανάσες πριν από τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Κρίσιμες εξετάσεις θα δώσει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» την Κυριακή στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου θα αντιμετωπίσει τον πάντα υπολογίσιμο και δυνατό Άρη. Το τι θα γίνει κανείς δεν μπορεί να προδικάσει. Αυτό που προσπαθούν στον ΠΑΣ μέσα από τις προπονήσεις είναι η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας και ισχύος της ομάδας, για να μπορεί να διεκδικεί βαθμούς σε δύσκολα και εύκολα παιχνίδια. Οι συνεχόμενες ήττες τον τελευταίο καιρό είναι λογικό να έχουν κλονίσει κάπως την ψυχολογία η οποία στο ποδόσφαιρο είναι συνυφασμένη με τα αποτελέσματα. Μετά από πέντε ήττες στη σειρά (τέσσερις στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο) είναι λογικό ο «Άγιαξ της Ηπείρου» να ψάχνει για ένα καλό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει στήριγμα για τη συνέχεια. Υπάρχει επίγνωση των δυσκολιών που έχει το κυριακάτικο παιχνίδι στο γήπεδο Χαριλάου, αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απόλυτο και δεδομένο, ο ΠΑΣ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Άρη με όλες τις δυνάμεις και με φιλοδοξίες. Υπάρχουν ακόμα τρεις προπονήσεις, μέχρι να φύγει η ομάδα για τη Θεσσαλονίκη, όπου ο Στάικος και οι παίκτες έχουν τον χρόνο να δουλέψουν όπως νομίζουν καλύτερα για να βελτιωθούν ατέλειες και να διορθωθούν λάθη που στοίχησαν βαθμούς ακόμα και σε παιχνίδια που μπορούσε να πάρει καλά αποτελέσματα. Από σήμερα θα ξεκινήσουν προπονήσεις, με μοναδικό απόντα τον από καιρό τραυματία Ιάσωνα Κύρκο που είναι στο τελικό στάδιο αποκατάστασης, κάνοντας και χθες ατομικό πρόγραμμα που του έδωσε ο γυμναστής.

Ο ΠΑΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ

Ο γνωστός τραγουδιστής, μουσικός παραγωγός και ηθοποιός Ζερόμ Καλουτά βρέθηκε με συνεργείο της ΕΡΤ στο προπονητικό κέντρο του ΠΕΑΚΙ και έκανε γυρίσματα στην προπόνηση και στα αποδυτήρια, παριστάνοντας ο ίδιος τον…προπονητή του ΠΑΣ! Η εκπομπή «Φτάσαμε» θα προβληθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 από την ΕΡΤ 1.

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Μετά την χθεσινή προπόνηση, οι παίκτες του Άρη το έριξαν στο…ψήσιμο δημιουργώντας ένα οικογενειακό κλίμα. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «η διάθεση ήταν άριστη, οι ποδοσφαιριστές τα είπαν μεταξύ τους ενώ έδωσαν ενωμένοι το έναυσμα για μία δυναμική συνέχεια μέσα στη σεζόν». Ο Κίκε Σαβέριο, που ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμό, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό, από την πλευρά του, έκανε θεραπεία και ατομικό. 

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο Ζερόμ Καλουτά στα αποδυτήρια του ΠΑΣ παριστάνοντας τον…προπονητή σε γυρίσματα για εκπομπή της ΕΡΤ 1