Ξεκίνησε προετοιμασία ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Υπό την επίβλεψη του προπονητή Δημήτρη Μπαλάφα ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία του Εθνικού Φιλιππιάδας για το νέο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Η προπόνηση έγινε στο νέο γήπεδο στην περιοχή «Μπουσούλιζας» που θα χρησιμοποιεί για προπονήσεις για 3η χρονιά ο Εθνικός, αφού το δημοτικό γήπεδο έχει πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο. Πιθανόν και στο πρωτάθλημα να χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο Θεσπρωτικού ή κάποιο άλλο γήπεδο της περιοχής.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του συλλόγου «στην πρώτη προπόνηση πήραν μέρος παλιοί και νέοι παίκτες». Και επίσης «άπαντες διακατέχονται από αισιοδοξία και πίστη για μια καλή χρονιά, ευελπιστώντας στο τέλος της σεζόν να είναι η ομάδα μας αυτή που θα κόψει πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος. Να ευχηθούμε στην ομάδα της καρδιάς μας να επιτύχει τους στόχους της και στους ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς και χωρίς τραυματισμούς για να χαρίζουν γκολ στους φιλάθλους». Το ρόστερ του Εθνικού δεν έχει διαμορφωθεί κατά 100% και αναμένονται ίσως και άλλες ενισχύσεις. Άλλωστε η μεταγραφική περίοδος για τα ερασιτεχνικά σωματεία λήγει τέλος Οκτωβρίου.
Ο Δημήτρης Μπαλάφας μίλησε στους παίκτες για το πρόγραμμα προετοιμασίας ζητώντας να υπάρχει προσπάθεια και καλή συνεργασία. Το καλοκαίρι τέλος για τον Εθνικό, άνοιξε η αγωνιστική αυλαία για τη νέα σεζόν 2023-24. Μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θα ακολουθήσουν και φιλικά παιχνίδια με ομάδες της περιοχής.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος