Να πούμε και κάτι ευχάριστο… (περί θερινού σινεμά ο λόγος)!

Όλοι χαρήκαμε με την επιστροφή του σινεμά στην Πρέβεζα. Προσοχή! θα είναι σφάλμα ασυγχώρητο να ξεχάσουμε τους αγώνες της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας. Η Κ.Λ.Π. κόντρα σε πολλές δυσκολίες φρόντιζε να έχει η πόλη σινεμά, έστω και με ερασιτεχνικά μέσα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να στηριχθεί ποικιλοτρόπως η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας.

Σε ό,τι αφορά στο Cine “Κυανή Ακτή” όπως και να το κάνουμε, ξανανιώσαμε την ομορφιά του να βλέπουμε μία συναρπαστική περιπέτεια, μία ελαφριά κωμωδία ή ένα συγκινητικό ρομάντζο, σε θερινό σινεμά μέσα στους ευκαλύπτους, μασουλώντας ποπκόρν ή πίνοντας μία παγωμένη μπύρα (ή ένα αναψυκτικό, βρε αδερφέ, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί). Χίλια μπράβο στους υπεύθυνους! Αν μάλιστα ισχύει η πληροφορία ότι οι υπεύθυνοι που ανέλαβαν το θερινό, θα αναλάβουν και την Όαση το χειμώνα, τότε χαράς ευαγγέλια!

Υ.Γ.
Είμαστε γκρινιάρηδες – ωςοφείλουμε – αλλά στον Τοποτηρητή το καλό θα λέγεται!

Υ.Γ. 2
Πολύ κρίμα που έχασα, για λόγους πέρα από την θέλησή μου, το “Elvis” του καταπληκτικού σκηνοθέτη Mπαζ Λούρμαν. Πρόκειται για έναν δημιουργό του οποίου οι ταινίες ακροβατούν μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας· φαντασίας οργιαστικής με τις έκρηξης χρωμάτων και εικόνων που χαρακτηρίζουν τις ταινίες του· ενδεικτικά να αναφέρω ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το “Moulin Rouge”.

Υ.Γ. 3
Ναι, πήγα στο καινούργιο Top Gun, το Maverick. Ναι, ήταν αμερικανιά όσο δεν παίρνει. Και ναι, πέρασα καταπληκτικά!