Μεταγραφές και προπονήσεις στον ΠΑΣ Πρέβεζα και άλλα νέα από τα ερασιτεχνικά της ευρύτερης περιοχής

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε προπονήσεις στο στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα» υπό την επίβλεψη του Χρήστου Παπαζώη. Παράλληλα συνεχίζονται και οι μεταγραφές για την ενίσχυση του ρόστερ με έμπειρους και νέους παίκτες. Τελευταία ανακοινώθηκε η απόκτηση του 17χρονου χαφ Κώστα Μπαλή από τον Α. Ο. Μύτικα, του 30χρονου Νίκου Γεωργαλή από τον Αμβρακικό Βόνιτσας, του 17χρονου στόπερ Γιάννη Ντελή από τη Νικόπολη 2020 και του 16χρονου επιθετικού Χρήστου Κολιοπήλιου από τον Θρίαμβο Λούρου. Στην πρώτη συγκέντρωση ο πρόεδρος Σπύρος Ρεκατσίνας τόνισε μεταξύ άλλων: «Φέτος θέλουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία με σκοπό την επόμενη χρονιά να κάνουμε πρωταθλητισμό και γιατί όχι να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που ανήκει».

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

Σήμερα Τετάρτη 31 Οκτωβρίου ξεκινά η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου συμμετέχουν οι ομάδες που κατέκτησαν το κύπελλο στις κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Η ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας θα εκπροσωπηθεί από τον Τηλυκράτη που σήμερα θα υποδεχθεί τον Μολαϊκό Λακωνίας με διαιτητή τον Παναγιώτη Τσιώρη του συνδέσμου Άρτας. Από χθες άρχισε και η επίστρωση χορτοτάπητα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
17.30 ΠΑΟ Κουτσελιού – Αστέρας Πετριτή Κέρκυρας
17.30 Α. Ε. Ποντίων Κοζάνης – Αναγέννηση Άρτας
17.30 Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας – Αστέρας Σταυρού Λαμίας
17.30 Τηλυκράτης Λευκάδας – Μολαϊκός Λακωνίας

ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Παππά από τον Αχέροντα Καναλακίου, του Λάμπρου Δήμου από την Α. Ε. Ξηροβουνίου και του Στέλιου Μήτσιου από την ΑΕ Κιρκιζατών Πλησιών.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ

Ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν ο Θρίαμβος Λούρου, που πέρυσι έχασε τον τίτλο πάνω στο νήμα από τον Απόλλωνα Πάργας. Στην τεχνική ηγεσία αντί του Μάκη Δήμα θα είναι ο Αντώνης Κολιός, προπονητής πέρυσι του Κεραυνού Θεσπρωτικού.

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η λειτουργία σχολής προπονητών UEFA Β στην ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Η πρώτη φάση της σχολής θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13-19/10/2022. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προπονητές να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών (αναλυτική κατάσταση στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ) σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα: «Όνομα/επώνυμο, δικαιολογητικά συμμετοχής στην σχολή UEFA Β ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ», στην ηλεκτρονική διεύθυνση proponites@epo.gr, μέχρι τις 26/9/2022. Οι υποψήφιοι προπονητές που θα επιλεγούν, έπειτα από τον έλεγχο και την αξιολόγηση των αιτήσεων, θα ενημερωθούν με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα ώστε να προχωρήσουν στην καταβολή των παραβόλων συμμετοχής.

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η νέα διοίκησης της Αναγέννησης Ελληνικού συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Βασίλειος Δρούβης, αντιπρόεδρος Νίκος Καλύβας, ταμίας Θοδωρής Διαμάντης, γενικός γραμματέας Χαράλαμπος Έξαρχος, γενικός αρχηγός Πάνος Πρίντζιος, έφορος υλικού Οδυσσέας Μπλέτσος, αναπληρωτής γραμματέας Φάνης Τάτσης,αναπληρωματικά μέλη Τάσος Παπουτσόγλου, Τάσος Τριανταφύλλου.

-Επέστρεψαν στον Πωγωνάτο Δελβινακίου οι ποδοσφαιριστές Σέμπα Μπαλατζία και Πάτροκλος Ζενέλης.

-Ξεκίνησε η προετοιμασία και της Α. Ε. Περιβλέπτου υπό την επίβλεψη του προπονητή Σπύρου Μάνθου.

-Σημαντική προσθήκη για τον Αγροτικό Καστρίτσας που ενέταξε στο δυναμικό του τον Ηλία Γιαννιώτη που πέρυσι ήταν στην πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας Αναγέννηση Στάνου.

-Μεταγραφή ανακοίνωσε και ο ΠΑΟ Πεντέλης: «Η οικογένεια του ΠΑΟ Πεντέλης είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του μέσου Δημήτρη Βασίλειου από την ομάδα του ΑΣ Αχέρων Ρωμανού. Ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί με επιτυχία στα σωματεία Αετός Αετορράχης, ΑΟ Κοσμηράς, ΑΕ Ραφταναίων, ΑΣ Χρυσοβίτσας και ΑΣ Αχέρων Ρωμανού».

-Συνεχίζει τις μεταγραφές η ομάδα της Κοσμηράς, η οποία απέκτησε τον Δημήτρη Μαλάμο, που είχε μείνει πρόσφατα ελεύθερος από την Ανατολή.

-Τους έμπειρους ποδοσφαιριστές Ηλία Φαρμάκη και Δημήτριο Κουτσογιάννη απέκτησε ο ΠΑΟ Κουτσελιού.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος