Μετά τον Στάνκο προσφυγή και ο Ντομίνγκεθ

Μετά τον Κάλεμ Στάνκο ένας ακόμη πρώην παίκτης του ΠΑΣ κατέθεσε προσφυγή, για οφειλές της ΠΑΕ στην περίοδο της συνεργασίας τους. Πρόκειται για τον Ισπανό μέσο Χουάν Ντομίνγκεθ, ο οποίος από το καλοκαίρι ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης, μαζί με Στάνκο, Γκαρντάφσκι και τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά. Με την παλιότερη προσφυγή του Στάνκο η οποία δεν εκδικάστηκε ο ΠΑΣ είναι σε διαδικασίας εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την προσφυγή του Ντομίνγκεθ, η οποία προσδιορίστηκε να εκδικαστεί την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στην αρμόδια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών, αλλά μάλλον θα αναβληθεί ενόψει συμβιβασμού.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Θανάσης Στάικος έδωσε ρεπό το Σαββατοκύριακο στους παίκτες. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει και πάλι από την Δευτέρα. Και η χθεσινή προπόνηση λόγω βροχής και κακών γηπέδων στο ΠΕΑΚΙ έγινε σε κλειστό γήπεδο με πλαστικό τάπητα. Ο Στάικος ασχολήθηκε περισσότερο με ασκήσεις τακτικής σε μικρούς χώρους. Σε αυτές συμμετείχε και ο νεοαποκτηθείς Τζίνο, ο οποίος από μεθαύριο θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ήσυχα θα περάσει το Σαββατοκύριακο αφού δεν υπάρχει στους ορίζοντες και κάποια νέα μεταγραφή, μετά την απόκτηση των Νίνη, Τσιντώτα, Τζίνο. Ψάχνουν για έμπειρους παίκτες ώστε από το ματς με την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου 2023 να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν.

Το πρόγραμμα του ΠΑΣ μέχρι την 20η αγωνιστική

Παραμονές Χριστουγέννων θα αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, πρώτης του δευτέρου γύρου. Το πρόγραμμα του ΠΑΣ μέχρι την 20η αγωνιστική, έχει ως εξής:
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 21/12, ώρα 20.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Πέμπτη 29/12, ώρα 18.30 Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα
16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τρίτη 3/1, ώρα 20.00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ
17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Σάββατο 7/1, ώρα 17.30 Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα
18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κυριακή 15/1, ώρα 20.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός
19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Παρασκευή 20/1 ώρα 20.30 Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα
20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Σάββατο 28/1 ώρα 20.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος

Βαγγέλης Γυφτόπουλος