Αναχώρησε για την Αλεξανδρούπολη ο Φιλαθλητικός

Αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η ομάδα βόλεϊ του Φιλαθλητικού, όπου το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο κλειστό Μ. Παρασκευόπουλου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του Φοίνικα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα κορίτσια του Φιλαθλητικού μετά τις πρώτες 6 αγωνιστικές  βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας το απόλυτο των νικών και 18 βαθμούς, ενώ ο Φοίνικας βρίσκεται μία θέση πιο κάτω με 13 βαθμούς.

Ο Πέτρος Παπαδόπουλος έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεση του με μοναδικό στόχο μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα που θα τις κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την αποστολή του Φιλαθλητικού συνοδεύουν ο προπονητής Βασίλης Θεοδωράκης, η πρόεδρος του συλλόγου Ιφιγένεια Τέφα και το μέλος της διοίκησης Βασίλης Κωστούλας.

 

Κύπελλο γυναικών: Με τη Νέα Γενεά κληρώθηκε ο Φιλαθλητικός στο κύπελλο

 

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. η κλήρωση της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών 2022-23.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στη Γ’ Φάση που βρίσκονται ήδη οι 12 ομάδες της Volley League Γυναικών.

 

Κύπελλο Γυναικών – Β’ Φάση – 2η αγωνιστική

Β’ Ζώνη

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης – Α.Σ. Ελπίς
Μ.Α.Σ. Νέα Γενεά – Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας

 

Να θυμίσουμε ότι ο Φιλαθλητικός απέκλεισε τον Α.Σ Γιάννενα τον οποίο και κέρδισε με 3-0 στα σετ.