Κλείνει ο Ράντου, αναχωρεί για Τρίπολη ο ΠΑΣ

Σήμερα που είναι η τελευταία ημέρα των μεταγραφών για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών, αναμένεται να ολοκληρωθεί και η απόκτηση από τον ΠΑΣ του 26χρονου Αντρέι Ράντου. Ο Ρουμάνος αμυντικός έφτασε χθες αρχικά στην Αθήνα και στη συνέχεια στα Γιάννινα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, θα ανακοινωθεί η απόκτησή του μέχρι 30/6/2024. Αντίθετα αναμένεται σήμερα να λυθεί η συνεργασία με τον νεαρό αμυντικό Λουίς Ποζνάνσκι που ζήτησε να αποχωρήσει επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ο Ράντου θα είναι η πέμπτη και τελευταία μεταγραφή του χειμώνα για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», αφού είχε προηγηθεί η απόκτηση των Νίνη, Τσιντώτα, Τσίνο, Μπορταγκαράι.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι με προπόνηση που θα γίνει το πρωί στο ΠΕΑΚΙ θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ για το αυριανό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει στις 8 το βράδυ στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Μετά την προπόνηση η αποστολή θα αναχωρήσει για την πόλη της Αρκαδίας. Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Σταματελόπουλο που είχε απλώς ένα σφίξιμο στον δικέφαλο. Χθες προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Λεό απουσίασε για να κάνει κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις, αφού το περασμένο καλοκαίρι είχε υποβληθεί σε εγχείρηση χιαστών και μάλλον θα μείνει στα Γιάννινα. Άλλωστε δεν είναι σε θέση να βγάλει παιχνίδι, ούτε καν ημίχρονο και ο Στάικος του έδωσε την ευκαιρία να παίξει για ένα οκτάλεπτο στον αγώνα με τον Ιωνικό. Επίσης δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Παμλίδης, Κιάκος, Κόντε, Ροσέρο.

ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΜΟΡΕΪΡΑ

Χθες ένιωσε μικροενοχλήσεις ο Μορέιρα και προληπτικά δεν έκανε προπόνηση, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση. Πέρα από τις ασκήσεις τακτικής, ο Στάικος έδειξε σε βίντεο στιγμιότυπα από αγώνες του Αστέρα Τρίπολης, αναλύοντας τον τρόπο που παίζει, έχοντας έτσι οι παίκτες του καλύτερη εικόνα για την ομάδα της Αρκαδίας. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει μπροστά του δύσκολη αποστολή, αλλά είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα και να επιστρέψει από την Τρίπολη με βαθμό ή βαθμούς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωσε με ανακοίνωση τους φιλάθλους της ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια αύριο στην Τρίπολη ούτε θα υπάρχει θύρα για Γιαννιώτες φιλάθλους. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας πως για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια ή θύρα, στο γήπεδο της Τρίπολης».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΙΜΕΝΤΕΡΙΔΗΣ

Ο διαιτητής Σταύρος Τσιμεντερίδης του συνδέσμου Κοζάνης, που φέτος μπήκε στους πίνακες της Σούπερ Λιγκ, ορίστηκε να διευθύνει το αυριανό παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών) και Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών). Τέταρτος ορίστηκε ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών). Στο VAR θα βρίσκεται ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και AVAR θα είναι η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βασίλειος Τεροβίτσας (Αιτ/νιας). Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής οι διαιτητές που ορίστηκαν είναι: Παναθηναϊκός – Βόλος Φωτιάς (Πέλλας), Λαμία – Ολυμπιακός Κατοίκος (Αθηνών), Παναιτωλικός – Ιωνικός Πολυχρόνης (Πιερίας), ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Έσκας Έσπεν (Νορβηγία), Ατρόμητος – Λεβαδειακός Βεργέτης (Αρκαδίας), ΟΦΗ – Άρης Καραντώνης (Ημαθίας).

Βαγγέλης Γυφτόπουλος