Έτοιμος ο ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς στο Αγρίνιο

Με προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Πέμπτης στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό που θα γίνει Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 21.00 στο Αγρίνιο για την 2η αγωνιστική. Λήξη συναγερμού για τους Παντελάκη και Βρακά που συγκρούστηκαν στην προπόνηση και αποχώρησαν. Χθες ήταν καλά και οι δύο και προπονήθηκαν κανονικά, ενώ καθαρή ήταν η ακτινογραφία που έκανε στην κλείδα του αριστερού χεριού ο Παντελάκης. Ο Θανάσης Στάικος ήθελε ανοιχτό γήπεδο με καλόν αγωνιστικό χώρο για να κάνει την τακτική και τα πλάνα που θα ακολουθήσουν οι παίκτες του στο Αγρίνιο. Λογικά θα παίξει με σφιχτή άμυνα και κέντρο, καθώς και η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα. Πρώτος στόχος ασφαλώς είναι η νίκη, έτσι με την φόρα που πήρε ο «Άγιαξ» μετά την εμφατική νίκη με σκορ 3-0 στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕ Κηφισιάς. Αν δεν έρθει αυτή, καλή θα είναι και η ισοπαλία. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κόντε, Κιάκος, Κύρκος και ο τιμωρημένος Καραχάλιος.

Ενδιαφέρον για τον Φαντιγκά

Όσο για τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά που ακούστηκε ότι έρχεται δανεικός στον ΠΑΣ, ναι μεν από την αρχή των μεταγραφών ενδιέφερε την τοπική ομάδα και συνεχίζει να την ενδιαφέρει, αλλά στην παρούσα φάση το θέμα είναι παγωμένο και δεν άλλαξε κάτι. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του η Οσέρ στη Γαλλία. Επειδή οι μεταγραφές είναι μέχρι 11 Σεπτεμβρίου, θα δούμε αν γίνει κάτι στη συνέχεια. Πέρυσι ο Φαντιγκά ήταν δανεικός για έναν χρόνο στον Ιωνικό Νίκαιας. Επί του παρόντος παραμένει στον Ολυμπιακό και αναμένονται εξελίξεις στη συνέχεια.

Κόντε: «Βάζω γκολ για την ομάδα όχι για μένα»

Ο Πέδρο Κόντε, που ήταν το πρόσωπο της 1ης αγωνιστικής με τα δύο γκολ που σημείωσε επί της Κηφισιάς, μιλώντας σε εκπομπή της NOVA σημείωσε για την επιστροφή στην ενεργό δράση: «Ναι, είχα δύο σοβαρούς τραυματισμούς τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά πάντα όταν παίζω και σκοράρω το κάνω για την ομάδα. Οπότε για μένα το πιο σημαντικό είναι που κερδίσαμε 3-0, κάναμε καλή δουλειά. Έχουμε μακρινή και δύσκολη σεζόν μπροστά μας και το πιο σημαντικό από το παιχνίδι της πρεμιέρας είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Εντάξει, προέρχομαι από δύο σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά γνωρίζω ότι όποτε επανέρχομαι θα συνεχίσω να σκοράρω, γιατί αυτό κάνω όλη μου τη ζωή».
Σε ερώτηση αν του πέρασε από το μυαλό ότι λόγω των τραυματισμών μπορεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ανέφερε: «Όχι ποτέ. Στο μυαλό μου πάντα σε έναν τραυματισμό είναι η αποκατάσταση και να επανέλθω στη δράση, επειδή όλη μου τη ζωή παίζω ποδόσφαιρο. Και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω. Νομίζω ότι το πρόβλημα σε έναν τραυματισμό είναι στο μυαλό. Δεν είναι τόσο σωματικό όσο είναι ψυχολογικό».

Βαγγέλης Γυφτόπουλος