Τα νέα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας

Ο Χασακής προπονητής στον Πανλευκάδιο

Μετά το τέλος της εννιάχρονης συνεργασίας με τον τεχνικό Γιώργο Κατηφόρη, ο Πανλευκάδιος ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του που είναι ο Χρήστος Χασακής. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο σύλλογος μας ανακοινώνει την συνεργασία του με τον κύριο Χασακή. Νέος προπονητής, κάτοχος διπλώματος Uefa B, με πολλή όρεξη για δουλειά. Έδειξε απ’ τα πρώτα κιόλας βήματα του στον ΠΑΣ Παλιαμπέλων, πως μέσα απ’ την σωστή προπόνηση έρχεται η επιτυχία! Ο Χρήστος στο παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία την φανέλα του Πανλευκάδιου, σήμερα όμως ντύνεται με τη φόρμα του προπονητή! Το Δ.Σ. του εύχεται υγεία πάνω απ’ όλα. Θα είμαστε δίπλα του, παρέχοντας τα εφόδια που θα χρειαστεί και είμαστε σίγουροι πως με σκληρή δουλειά οι επιτυχίες θα έρθουν την ώρα που πρέπει! Καλώς ήρθες coach».

ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ

Ο Απόλλων Πάργας ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή (κεντρικός αμυντικός) Χρήστου Δήμα. Αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Πρέβεζα, Αχέρωντα Καναλλακίου, Εθνικό Φιλιππιάδας, Τηλυκράτη Λευκάδας, Θρίαμβο Λούρου, Ερμή Καναλίου.

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ

Η Θύελλα Κατσικά ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κωσταμένα, που είναι μεσοεπιθετικός. Στην ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων: «Γιώργος έπειτα από απουσία χρόνων επέστρεψε στην Θύελλα στα μέσα της περσινής περιόδου και με την ποιότητα του βοήθησε την ομάδα να πετύχει το Νταμπλ και την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία. Διοίκηση, προπονητής και παίχτης έδειξαν από την πρώτη στιγμή την πρόθεση τους να είναι μαζί και τη νέα χρονιά και έτσι επήλθε η συμφωνία.

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ

Με νέο πρόεδρο θα πορευτεί στη Γ’ Εθνική η ιστορική Αναγέννηση Άρτας. Ο Βασίλης Ασπροποταμίτης παίρνει τη σκυτάλη από τον Ευάγγελο Βλάχα. Η νέα διοίκηση που προέκυψε από αρχαιρεσίες που έγιναν, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Βασίλειος Ασπροποταμίτης, αντιπρόεδρος Νικόλαος Χριστίδης, γενικός αρχηγός Θεόδωρος Σαλαμούρας, γενικός γραμματέας Ιωάννης Μεράτζας, ταμίας Γεώργιος Καραδήμος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Ευάγγελος Χρηστάκης, μέλη Δημήτριος Γκίζας, Γεώργιος Λιόλιος, Δημήτριος Φραντζής, Νικόλαος Κέφης, Χρήστος Γαλήνας, γραφείο Τύπου Γεωργία Ζάκκα ( social media director ), Νικόλαος Καλιαρντάς. Στην εξελεγκτική επιτροπή είναι οι Νικόλαος Αμπελογιάννης, Απόστολος Μπακόλας.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος