Τα κορίτσια της Νικόπολης συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, πρωταθλήτριες νεανίδων ΕΣΚΑΒΔΕ για δεύτερη συνεχόμενη φορά!

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για την ομάδα των νεανίδων της Νικόπολης επι του ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΑ με 58-36 στον τελικό νεανίδων.

Στην Άρτα στο νέο κλειστό γράφτηκε ιστορία από τα κορίτσια της Νικόπολης μετά το πρωτάθλημα των κορασίδων 2021-22, το πρωτάθλημα των νεανίδων 2022-23, άλλη μια φορά η κούπα πήγε στην Πρέβεζα.

Πανάξια σ ένα πολύ δυνατό αγώνα η Νικόπολη πήρε από την αρχή το προβάδισμα και δεν το έχασε ποτέ χτίζοντας διαφορά ασφαλείας.

Η πολύ αξιόμαχη ομάδα των Ιωαννίνων δεν άντεξε στη δυνατή άμυνα και στην ευστοχία των αθλητριών της Νικόπολης που κατέβηκαν στο γήπεδο πολύ συγκεντρωμένες με ένα μόνο στόχο. Τη νίκη!

Αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Το προπονητικό επιτελείο που απαρτίζεται από τον Κώστα Αντύπα, την Λίνα Σταμάτη, την Ιωάννα Παπαδοπούλου και τον Χρήστο Παπαζώη, μαζί με την διοίκηση που στέκεται πάντα δίπλα τους, κατάφεραν παρά τις δυσκολίες να φτιάξουν μια ομάδα που θα δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο παίζοντας ο ένας για τον άλλο. Για τη χαρά του παιχνιδιού. Να μπορεί να χάνει και να προσπαθεί περισσότερο. Μια ομάδα δεύτερη οικογένεια. Αξίζουν πολλά μπράβο σ αυτά τα κορίτσια, που ξεχωρίζουν και για τις επιδόσεις τους στο σχολείο. και μπορεί να είναι και το παράδειγμα για να έρθουν κι άλλα παιδιά στον αθλητισμό. Κι όπως λένε και τα ίδια που ακόμα τραγουδάνε και χαίρονται τη μεγάλη τους προσπάθεια, “τα πιο ωραία είναι παρακάτω…”

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΔΆΛΛΑΣ-ΤΣΙΓΑΣ

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-8, 10-6, 17-13, 11-9ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ : (ΑΝΤΥΠΑΣ-ΣΤΑΜΑΤΗ) ΜΠΑΜΠΗ, ΚΩΣΤΗ ΕΛ., ΛΙΑΛΙΟΥ, ΠΑΠΠΑ, ΜΙΚΡΟΥΛΗ,ΓΚΟΡΑΤΣΑ, ΦΛΩΡΑ-ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ, ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥΣΗ, ΡΕΜΕΝΤΖΑ, ΝΤΕΡΜΑΡΗ, ΚΩΣΤΟΥΛΑ, ΜΑΛΙΖΟΓΛΟΥ, ΚΩΣΤΗ ΗΛ.