Στο κάδρο του ΠΑΣ μπήκε ο Παναθηναϊκός

Στον ΠΑΣ Γιάννινα άφησαν πίσω το παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έχουν επικεντρώσει την προσοχή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.45 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Απλώς ο Στάικος και οι παίκτες κατέγραψαν τι δεν πήγε καλά στο Αγρίνιο για να το διορθώσουν στη συνέχεια, μην κρύβοντας και την ικανοποίηση για τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) που είναι θετικό αποτέλεσμα. Οι τέσσερις βαθμοί στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος είναι ικανοποιητική σοδειά για τον ΠΑΣ, ενώ στα θετικά καταγράφεται και το γεγονός ότι διατηρήθηκε ανέπαφη η εστία του Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος δείχνει ότι είναι πολύ σημαντική μεταγραφή.
Πλέον τα βλέμματα είναι στραμμένα στο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα σήμερα δίνει και τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσει το εισιτήριο για τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε 2-1 η Μπράγκα και καλείται απόψε ο Παναθηναϊκός (ώρα 22.00) να ανατρέψει αυτό το αποτέλεσμα. Έτσι ο Θανάσης Στάικος θα έχει την ευκαιρία να δει πάλι τους «πράσινους» αν και τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν διαφορετική τακτική προσέγγιση σε σχέση με τα παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε από χθες με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ. Επιστρέφει ο Ζήσης Καραχάλιος που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής δυναμώνοντας κατά πολύ τη μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα προλάβει να αγωνιστεί και ο Πέδρο Κόντε που είχε ελαφρά θλάση από το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Κηφισιά όπου είχε σημειώσει δύο γκολ. Απομένει να επιβεβαιωθεί επί του πρακτέου και στις προπονήσεις που θα γίνουν μέχρι το Σάββατο που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Μεγάλες προσπάθειες καταβάλει για την επιστροφή και ο Γιάννης Κιάκος που είχε χτυπήσει στην ωμοπλάτη στο ματς της πρεμιέρας. Στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση οι Κόντε, Κιάκος, έκαναν ατομικό πρόγραμμα, κυρίως τρέξιμο και ασκήσεις με τον γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό. Ο Κόντε θα δοκιμάσει από Πέμπτη να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ενώ ο Κιάκος δεν προλαβαίνει το ματς με Παναθηναϊκό.
Στο κάδρο έχει μπει για τα καλά ο Παναθηναϊκός και ο Στάικος θα αναζητήσει το ιδανικότερο σχήμα που θα μπορέσει να ανακόψει τους πράσινους και να διεκδικήσει βαθμούς ή βαθμό. Οπωσδήποτε είναι δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πολλές φορές έδειξε ότι έχει δυνατό μέταλλο και μπορεί να βλέπει όλες τις ομάδες στα ίσα.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι τόσο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.45 όσο και στα άλλα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Άρη δεν θα διατεθούν μεμονωμένα εισιτήρια. Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνον οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, έχοντας το δικαίωμα ο κάθε κάτοχος να αγοράσει δύο επιπλέον εισιτήρια του αγώνα. Και τούτο για να μη διαρρεύσουν ομαδικά εισιτήρια σε οπαδούς αυτών των ομάδων και υπάρξει κίνδυνος επεισοδίων. Οι τιμές με Παναθηναϊκό είναι 30 ευρώ για τη μεγάλη σκεπαστή και 20 ευρώ για τη μικρή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει πως στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2023-2024 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες» την Κυριακή (03/09, 21:45), δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα αγοράς έως και δύο επιπλέον εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά από τα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ.
Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων: ΘΥΡΕΣ 3-4-6: 30 ευρώ, ΘΥΡΑ 9: 20 ευρώ, ΘΥΡΑ 3VIP: 40 ευρώ, ΘΥΡΑ 5 GOLD: 50 ευρώ. Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γέννησης 2007 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9: 10 ευρώ.
Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ θα είναι: ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ από τις 10:00 μέχρι τις 16:00.
Για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΜΚΑ και δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων (Αστυνομική Ταυτότητα/ Διαβατήριο).
Για τον λόγο αυτό δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ κλειστή θα είναι για τον εν λόγω αγώνα και η διάθεση εισιτηρίων μέσω του Viva.gr.
Με απόφαση της ΠΑΕ δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους και για τους εντός έδρας αγώνες με ΠΑΟΚ (5 η αγωνιστική), Ολυμπιακό (7 η αγωνιστική), ΑΕΚ (12 η αγωνιστική) και Άρη (22 η αγωνιστική) της σεζόν 2023-2024».

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ

Ο Πανλευκάδιος Λευκάδας ανακοίνωσε την παραχώρηση του 16χρονου ποδοσφαιριστή Λευτέρη Γλένη στην ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «ο Γλένης είναι αθλητής με πλούσιο ταλέντο, υποδειγματικός χαρακτήρας, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία μας. Πέρασε απ’ όλα τα τμήματα και το 2021, σε ηλικία 14 χρονών, μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε τα πιο πολλά παιχνίδια βασικός, μέχρι και την χρονιά που μας πέρασε. Μέλος όλων των τμημάτων των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 3-0
Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος 3-0
ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 1-1
Λαμία – Άρης 1-0
ΠΑΟΚ – ΑΕ Κηφισιάς 2-1
Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(2η Αγωνιστική)
Ολυμπιακός 6
ΠΑΟΚ 6
ΠΑΣ Γιάννινα 4
Λαμία 4
Αστέρας Τρίπολης 3
Παναθηναϊκός 3
————————————————–
ΟΦΗ 3
ΑΕΚ 1
Πανσερραϊκός 1
Παναιτωλικός 1
Βόλος 1
Άρης 0
Κηφισιά 0
Ατρόμητος 0
ΣΗΜ: Οι έξι πρώτες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των ομάδων που θα βγουν στην Ευρώπη.
-Οι οκτώ τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι άουτ, όπου οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν απευθείας στη Β’ Εθνική.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

21.00 Κηφισιά – Ατρόμητος (COSMOTEsport)
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
21.00 Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός (COSMOTEsport)
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
20.00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης (NOVAsports)
20.00 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (COSMOTEsport)
20.00 Ολυμπιακός – Λαμία (COSMOTEsport)
21.30 Βόλος – ΑΕΚ (COSMOTEsport)
21.45 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (NOVAsports)

Βαγγέλης Γυφτόπουλος