Προπόνηση αλλά και μεταγραφολογία στον ΠΑΣ

Συγχαρητήρια αλλά και συμβουλές να είναι όλοι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να συνεχίσουν την προσπάθεια, μοίρασε στη χθεσινή συνάντηση με τους παίκτες, ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου, μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1, πριν ξεκινήσει η προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Και έχει δίκαιο ο κόουτς που ζητά να είναι χαμηλά το κεφάλι, καθώς υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά, ιδιαίτερα ανηφορικός, που χρειάζεται απ’ όλους μεγάλη προσπάθεια. Είναι αλήθεια ότι η νίκη, μετά από 15 στείρες αγωνιστικές, έφερε χαμόγελα στο κυανόλευκο στρατόπεδο και θα βοηθήσει να ξεμπλοκάρουν τα βαριά πόδια των παικτών, λόγω της πίεσης που υπάρχει. Ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας έκαναν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα και κανονική προπόνηση οι υπόλοιποι. Απουσίαζε ο Γκάρο που αποτελεί παρελθόν, καθώς δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και ήταν μεταγραφή του καλοκαιριού.

ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΟΥΣΗ, ΤΖΙΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσαν έξι κίτρινες κάρτες οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ Τσαούσης, Τζίμας και έτσι θα δηλωθούν να εκτίσουν την ποινή στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Δικέφαλο στην Τούμπα. Για αύριο Τρίτη δόθηκε ρεπό, ενώ από την Τετάρτη το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΜΠΛΑΝΚΟ

Καθώς μπήκαμε ήδη στη μεταγραφική περίοδο και με αφορμή τη δήλωση Γρηγορίου ότι εντός της εβδομάδας θα κλείσουν δύο παίκτες, ένας κεντρικός χαφ και ένας ακραίος μεσοεπιθετικός, έχουν φουντώσει και τα μεταγραφικά σενάρια. Χθες φημολογήθηκε και γράφτηκε στο διαδίκτυο ότι ενδιαφέρει η περίπτωση του 33χρονου Αργεντινού μέσου Ρικάρντο Μπλάνκο που είναι ελεύθερος από την Τσακαρίτα Τζούνιορς. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Αργεντινής, του Κουβέιτ και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Από την ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος, κάνοντας τις κινήσεις που πρέπει χωρίς τυμπανοκρουσίες.

ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο Ν. ΛΩΛΗΣ

Παράλληλα με τις τέσσερις μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν, γίνεται προσπάθεια να αποσυμφορηθεί για λίγο το ρόστερ του ΠΑΣ, με κάποιους νεαρούς παίκτες να πηγαίνουν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια σε μικρότερες ομάδες.
Μετά τον Αλέξανδρο Λώλη που πήγε για έξι μήνες δανεικός στον Γιούχτα Ηρακλείου (ομάδα Β’ Εθνικής), στις προπονήσεις του ΠΑΣ δεν συμμετέχει ο Γκάρο και όλα δείχνουν ότι αποτελεί παρελθόν, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Επίσης, σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα passports.gr παρελθόν αποτελεί και ο Νίκος Λώλης που πήγε στην ομάδα Β’ του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι είχαν από το καλοκαίρι τα δικαιώματά του, έχοντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή δανεικό στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος