Προπονητής στο Θεσπρωτικό ο Φίντζος

Ένας φίλος από τα παλιά στον Κεραυνό Θεσπρωτικού, καθώς ανέλαβε πάλι την τεχνική ηγεσία ο Βαγγέλης Φίντζος, που για ένα διάστημα εθήτευσε και ως πρόεδρος της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κεραυνού: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεραυνού, ανακοινώνει τον προπονητή της ανδρικής και παιδικής ομάδας τον Βαγγέλη Φίντζο για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον Σύλλογό μας ως παλιός ποδοσφαιριστής και προπονητής, καθώς και μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου. Του ευχόμαστε από καρδιάς, καλή σεζόν και πολλές επιτυχίες στο έργο που έχει αναλάβει».

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ

Η διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας ανακοίνωσε την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Χρήστου Παππά, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων: «Χρήστο καλωσόρισες στην ομάδα της πόλης μας. Η διοίκηση του Εθνικού σε ευχαριστεί και σου εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ

Στον Αμβρακικό Βόνιτσας θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι έμπειροι ποδοσφαιριστές Φώτης Τσιούνης και Φόντας Φέτσης. Έχουν αγωνιστεί σε ομάδες Γ’ Εθνικής με πολλές παραστάσεις και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τον Αμβρακικό να διεκδικήσει τον τίτλο στην Α’ κατηγορία, όπως καθόρισε τον στόχο και η διοίκηση.

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΠΑΠΑΡΟΣΗΣ

Την αναγγελία θανάτου του παλιού τερματοφύλακα του ΠΑΣ Πρέβεζα Αλέξανδρου Παπαρόση έκανε με αναφορά στον προσωπικό του λογαριασμό ο γνωστός παράγοντας της ομάδας και παλιός πρόεδρος Αναστάσιος Αμάραντος. Η σημείωση του κ. Αμάραντου είναι: «Επειδή δυστυχώς ο επίσημος ΠΑΣ Πρέβεζα δεν υπάρχει, και παρόλο που ενημέρωσα τους παλαίμαχους ανακοίνωση δεν βγήκε. Επειδή, καλό είναι να τιμάμε αυτούς που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΣ, ενημερώνω ότι στις 5 Αυγούστου χάθηκε σε ηλικία 69 ετών στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μελίκη Ημαθίας, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΣ (δεκαετίες ’70 και ’80) Αλέξανδρος Παπαρόσης ή Δάσκαλος».

Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Συνεχίζεται στον Τηλυκράτη Λευκάδας η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει του νέου πρωταθλήματος Β’ Εθνικής (Σούπερ Λιγκ 2). Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά, ανακοινώθηκε η πρόσληψη του παλιού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ Αντώνη Πετροπουλου, στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του Ανδρέα Παντζιαρά.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος