Ο Φιλαθλητικός κέρδισε τον ‘’πρώτο τελικό’’ των Play Off – Νίκη επί της Ε.Α Λαρίσης με 3-1

Ο Φιλαθλητικός ξεκίνησε με το δεξί τους αγώνες για τα play off ανόδου της Pre League, κερδίζοντας την Ε.Α Λαρίσης με 3-1.

Η ομάδα της Πρέβεζας έχοντας στο πλευρό της εκατοντάδες κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας και την σημαντική συμβολή παιδιών από το μουσικό σχολείο της πόλης, κατάφερε και ξεπέρασε το αρχικό άγχος και πήρε μια σημαντική νίκη με 3-1 στα σετ με (23 – 25), (25 – 15), (25 – 17), (25 – 12).

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου ξεκίνησαν με μεγάλο άγχος το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χάσουν το πρώτο σετ με 25-23.

Στην συνέχεια όμως από τη μία οι οδηγίες του προπονητή Πέτρου Παπαδόπουλου, το πείσμα των αθλητριών του Φιλαθλητικού και η τεράστια συμβολή του κόσμου, το δεύτερο σετ τα κορίτσια της Πρέβεζας το κέρδισαν με 25-15, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Τα επόμενα δύο σετ είχαν τυπική διαδικασία, αφού η ανωτερότητα του Φιλαθλητικού φάνηκε στο γήπεδο με αποτέλεσμα το 3-1 να είναι το αποτέλεσμα που δίνει προβάδισμα στην ομάδα της Πρέβεζας.

Την Τετάρτη ο Φιλαθλητικός θα ταξιδέψει στην Λάρισα για το δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο την Ε.Α Λαρίσης. Σε περίπτωση νίκης ο Φιλαθλητικός θα περιμένει τον νικητή του παιχνιδιού ΟΠΑΘ Περσέας – ΜΑΣ Νέα Γενεά, σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα της Πρέβεζας θα αντιμετωπίσει την Ε.Α Λαλίσης σε τρίτο παιχνίδι που θα γίνει το επόμενο Σάββατο στην έδρα του.

 

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Φλούδας.

 Φ.Γ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Τζαλαλή, Parshyna, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα.

Ε.Α Λαρίσης (Παπαδόπουλος): Δικαστοπούλου, Παπαστεργίου, Μπρουσιάκη, Καβριγιάννη, Κονατσιώτη, Ευθυμιοπούλου, Παπακώστα, Μαργαριτοπούλου.