Νέος θρίαμβος του Φιλαθλητικού – Νίκη επί της Νέας Γενεάς με 3-0

Νέος θρίαμβος για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού, ο οποίος κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου την ομάδα ΜΑΣ Νέα Γενεά για την 15η αγωνιστική στο ΔΑΚ Πρέβεζας με 3-0 στα σετ (25-23), (25-13), (25-15).

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου ξεκίνησαν μουδιασμένα το πρώτο σετ, αφού έκαναν πολλά λάθη στην υποδοχή λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενες να κάνουν την ανατροπή, ωστόσο ο Φιλαθλητικός το κέρδισε με 25-23.

Στα επόμενα δύο σετ η ομάδα της Πρέβεζας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και με άριστη υποδοχή και εξαιρετικές προσπάθειες στην επίθεση τα κέρδισαν με 25-13 και 25-15.

Μετά την σπουδαία αυτή νίκη ο Φιλαθλητικός ξέφυγε 9 βαθμούς από την δεύτερη Νέα Γενεά και έχει πλέον το ρεκόρ της κατηγορίας, αφού σε 15 αγώνες μετρά ισάριθμες νίκες.

Η ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας και στις δύο ζώνες του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Αποστόλου, Φλούδας.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Τζαλαλή, Valeria, Ζιώγου, Σιούλα, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Μέλου.

ΜΑΣ Νέα Γενεά (Δημήτρης Σολκίδης): Σταυρίδη, Απατζίδου, Ντάντουλα, Κυριακίδου, Φούρα, Γιοβανέκου, Κουκουδίτσκα, Παλτιμσιζόγλου, Βαμιανίδου, Μπαλλογιάννη, Πυργιώτη.