Δείτε το πολύ όμορφο και ιδιαίτερο βίντεο κλιπ για το τραγούδι “The Emperor” της Rosey Blue

*Δελτίο Τύπου

Rosey Blue – The Emperor

Το video clip του The Emperor περιγράφει το ταξίδι του Αυτοκράτορα -όπως αυτός συμβολίζεται στις κάρτες Ταρώ- προς την εξιλέωση/αυτοπραγμάτωση.

Μυστικισμός με γεωμετρικά patterns και χρώματα/συμβολισμούς των στοιχείων της φύσης που επηρεάζουν αυτό το επίπονο ταξίδι, αλλά και σύμβολα από την Ελληνική μυθολογία (Σειρήνες, Δικαιοσύνη, Σίσυφος).
Ένα παγανιστικό τελετουργικό με ιέρειες-σύμβολα θηλυκής ενέργειας και δύναμης σε ένα σουρεαλιστικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από ταινίες του 70, όπως το The Holy Mοuntain του Alejandro Jodorowsky και το The Wicker Man του Robin Hardy.

Το video γυρίστηκε σε φιλμ Super 8mm στα Τουρκοβούνια στην Αθήνα από την Τεξανή σκηνοθέτιδα Vanessa Pla. Από τις πιο πρόσφατες δουλειές της είναι το video clip των Black Angels για το κομμάτι “El Jardin” και το promo clip του Lucktoberfest στο Τέξας, που γυρίστηκε ολόκληρο στη φάρμα του Willie Nelson.

H Rosey Blue λέει για το video: “Το concept το είχα σχεδιάσει ήδη από τα demo του κομματιού και αμέσως είχαμε επικοινωνήσει με την Vanessa για να το στήσουμε. Η Vanessa ασχολείται με το film και δημιουργεί μαγικά αποτελέσματα, φέρνοντάς μας σε επαφή ξανά με το αναλογικό, που για το προκείμενο concept είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται. 70’s αισθητική σε ένα πολύ αστικό περιβάλλον του 2022. Ένας υπέροχος άνθρωπος πέρα από director, filmographer, art director.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βοήθησαν στην παραγωγή του clip, χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό.”

Video Credits
Directed, filmed and edited by Vanessa Pla all in 8mm Film

Produced by Inner Ear Records & Rosey Blue
Art director xmx graphics|| Michelangelo Bevilacqua
Special thanks to Michalis Lagouvardos Set Designer Sculptor
Props mastering Efthimios Soukas
Costume designer & styling: Rosey Blue

Τhe Emperor: Joseph Powell
Sirens: Lola Yannopoulou, Sofia Filonos, Konn Ri, Isabel Vasquez, Domna Lyratzopoulou, Stephanie Jules, Jasmin Kalathaki, Alice Keramida

A huge thanks to all the wonderful people who helped us on the set:
Aris Skouroliakos, Tunahan Tolaz, Achilles Tsoutsis, Dimitris Kyriakopoulos, John Stathis and Konn Ri
All the Jewelry from the personal collection of Evanthia Souanidou
Tasos Soulis, Petros Lampredes who shared some wonderful collected spiritual items

.

Το κομμάτι “The Emperor” περιέχεται στο ντεμπούτο album της Rosey Blue “Swans” που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021 από την Inner Ear.