Για θετικό αποτέλεσμα στις Σέρρες ο ΠΑΣ

Με στόχο θετικό αποτέλεσμα ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 17.30 στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι κυανόλευκοι των Ιωαννίνων θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μη γυρίσουν με άδεια χέρια στα Γιάννινα. Με ομάδες του ιδίου βεληνεκούς και με τους ίδιους στόχους οι επιτυχίες έχουν διπλό όφελος καθώς η ομάδα που χάνει μένει πίσω και αυτή που κερδίζει δημιουργεί διαφορά ασφαλείας. Ο Τζίνο που είχε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο χθες ήταν καλύτερα και μπήκε στο λεωφορείο για τις Σέρρες. Θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή πως θα είναι για να αποφασιστεί η συμμετοχή του. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ριένστρα, Κύρκος, ο Έφορντ που είναι αδιάθετος, οι Μπορταγκαράι, Μπεγκάλα και οι νεαροί Βρακάς, Τσίρης, Νίκος Λώλης, Ναούμης, Μίνα που θα αγωνιστούν αύριο με την ομάδα Νέων Κ19 στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, επιστρέφουν οι Καραχάλιος, Τζίμας, Τσαούσης. Χθες έγινε πρώτα προπόνηση όπου ο Θανάσης Στάικος έδωσε τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες και στη συνέχει επέλεξε για την αποστολή τους εξής 22 ποδοσφαιριστές: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Σόρια, Μπακαδήμα, Παντελάκη, Εραμούσπε, Πανάγου, Κιάκο, Τσαούση, Καραχάλιο, Μπιλμπάο, Λιάσο, Τζίνο, Λώλη, Τζίμα, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδη, Λεό, Κόντε.

ΡΕΦΕΡΙ Ο ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ

Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο Ευστάθιος Γκορτσίλας του συνδέσμου Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Άγγελος Κολιάκος, Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής). Στο VAR ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών) και βοηθός AVAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών). Παρατηρητής διαιτησίας ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας).

ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ μετά από 12 χρόνια απουσίας. Είναι ιστορική ομάδα με πολλά χρόνια παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία από παλιότερα χρόνια. Καίτοι νεοφώτιστος στην κατηγορία, έκανε καλές εμφανίσεις στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ξεκίνησε με ήττα 2-0 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό αφού τον δυσκόλεψε σημαντικά, πήρε ισοπαλία 1-1 στη Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ, έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα γιατί δεν ήταν έτοιμο το γήπεδό του, πήρε ισοπαλία 4-4 από την Κηφισιά στην Αθήνα με παράπονα από τη διαιτησία και την περασμένη Κυριακή κέρδισε στις Σέρρες με σκορ 2-0 τη Λαμία. Πρόεδρος είναι ο καθηγητής σωματικής αγωγής Τάσος Καζίας που ασχολείται επιχειρηματικά στον τομέα της ενέργειας και προπονητής ο Πάμπλο Γκαρσία. Επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Χάγεκ που στο παιχνίδι με τη Λαμία εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20, 15 και 10 ευρώ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
6η
 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-1
Κηφισιά – Λαμία 1-1
Ολυμπιακός – Άρης 4-1
ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0
ΠΕΜΠΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
17.30 Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (NOVAsports prime)
20.30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (NOVAsports prime)
21.00 ΑΕΚ – Ατρόμητος (COSMOTEsport 1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(5η Αγωνιστική)
Ολυμπιακός 16
ΠΑΟΚ 13
Παναθηναϊκός 9
ΟΦΗ 9
ΑΕΚ 8
Άρης 7
————————————————–
Αστέρας Τρίπολης 7
Πανσερραϊκός 6
Λαμία 6
ΠΑΣ Γιάννινα 5
Κηφισιά 5
Παναιτωλικός 3
Ατρόμητος 2
Βόλος 2
ΣΗΜ: Οι έξι πρώτες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των ομάδων που θα βγουν στην Ευρώπη.
-Οι οκτώ τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι άουτ, όπου οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν απευθείας στη Β’ Εθνική.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος