20 και 30 ευρώ τα εισιτήρια σε μικρή και μεγάλη σκεπαστή

Από την Τετάρτη 16 Μαρτίου θα τεθούν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια του αγώνα. Οι τιμές στις θύρες 3,4,6 στη μεγάλη σκεπαστή εξέδρα είναι 30 ευρώ και στις θύρες 9 και 10 της παλιάς σκεπαστής 20 ευρώ. Στις θέσεις των επισήμων (θύρα 3) είναι 40 και 50 ευρώ. Τα παιδικά στις θύρες 6 και 9 είναι 10 ευρώ. Αφορά παιδιά έως 16 ετών. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ και από την ψηφιακή πλατφόρμα viva.gr. τα γραφεία θα είναι ανοιχτά από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή, από τις 10 έως στις 8 το βράδυ. Το Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι στις 3 το μεσημέρι. Την ημέρα του αγώνα οι πόρτες του σταδίου θα ανοίξουν στις 13.30. Προς αποφυγή του συνωστισμού καθώς γίνεται και έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού κλπ. η ΠΑΕ παρακαλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο. Επειδή το ματς είναι μεσημέρι, αναμένεται να το παρακολουθήσουν και φίλαθλοι γειτονικών περιοχών.
Για τα διαδικαστικά ζητήματα και τι προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα η ΠΑΕ στην ανακοίνωση αναφέρει και τα εξής: «Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης, το ΑΜΚΑ, καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).
-Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
-Βάσει του επικαιροποιημένου Πρωτόκολλου Διεξαγωγής Αγώνων η πώληση των εισιτηρίων μέσω του εκδοτηρίου στο ΠΕΑΚΙ θα σταματήσει το Σάββατο (19.03) στις 15:00, ενώ τα εκδοτήρια στο Ζωσιμάδες θα παραμείνουν κλειστά για όλο το διάστημα προπώλησης.
-Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο κατά την είσοδό σας στις εγκαταστάσεις όσο και για την παραμονή σας σε αυτές καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Τυχόν παραβάσεις θα επιφέρουν ποινές αφενός στους παραβάτες αφετέρου στην γηπεδούχο ομάδα βάσει της κείμενης νομοθεσίας».

Προηγούμενο άρθροΤην πρόσληψη ενός κοινωνιολόγου για το Κέντρο Συμβουλευτικής ανακοινώνει ο Δήμος Πρέβεζας
Επόμενο άρθροΣυμπολιτεία του Ακρωτηρίου (1800 – 1806)