Τεράστια νίκη με 3-0 επί του Περσέα Θεσσαλονίκης για τον Φιλαθλητικό

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας – Περσέας Θεσσαλονίκης 3-0 (25-16), (32-30), 25-16).

Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κατάφερε και το κέρδισε με 3-0 στα σετ (25-16), (32-30), 25-16), απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως ήταν ο Περσέας Θεσσαλονίκης.

Τα κορίτσια του Φ.Γ. Σ Πρέβεζας παρουσία 350 και πλέον φίλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας το απόγευμα του Σαββάτου, μετά τη νίκη για την 3η αγωνιστική, συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 9 βαθμούς (3 στα 3) και μάλιστα χωρίς την απώλεια σετ.

Ο κόσμος χειροκροτούσε και εμψύχωνε τις παίκτριες του Πέτρου Παπαδόπουλου, παρακολουθώντας έναν αγώνα για γερά νεύρα, ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ… μπάσκετ 32-30 υπέρ του Φιλαθλητικού.

Ο Φιλαθλητικός γνώριζε και περίμενε ένα δυνατό και άξιο αντίπαλο, ο οποίος σύμφωνα με τις δηλώσεις του Πέτρου Παπαδόπουλου, θα είναι μία εκ των 4 ομάδων που θα μπουν στα play off.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αθλήτρια του Φιλαθλητικού Σία Τοτσίδου, έδειξε για ακόμη μία φορά το ήθος που την διακατέχει, αφού στο 3ο σετ και μετά από ένα λάθος της οι διαιτητές αντί να καταλογίσουν τον πόντο υπέρ του Πέρσέα, τον έδωσαν στον Φιλαθλητικό.

Η Τοτσίδου ωστόσο κατάφερε να αλλάξει την γνώμη και των δύο διαιτητών, προκειμένου τον πόντο να τον πάρει η φιλοξενούμενη ομάδα, αφού η ίδια αναγνώρισε ότι εκείνη έκανε το λάθος, για να δεχθεί τα συγχαρητήρια τόσο από τον προπονητή του Περσέα όσο και από τις αθλήτριες της φιλοξενούμενης ομάδας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Φιλαθλητικός θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει έναν ακόμη δυνατό αντίπαλο όπως τη Νέα Γενεά.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Αποστόλου και Φλούδας

 

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Παπαδόπουλος Πέτρος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Parshyna, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα, Γκίμπερτ.

 

Περσέας Θεσσαλονίκης (Κοτόρτσης Γιώργος): Θωμαϊδου, Ματίου, Κουτσολουκά, Καραδήμητρα, Ντόλια, Λουκίδη, Ευγενίδου, Επίκουρου Αθ., Λιούνη, Μπαρμπαλιού, Επίκουρου Στ., Κοτέογλου, Βογιατζόγλου, Καλεντέρογλου, Ταυλικού.

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Φιλαθλητικού με 3-0 απέναντι στον Περσέα Θεσσαλονίκης, μίλησαν στην κάμερα του Filathlikou Live TV, αθλήτρια του συλλόγου Σία Τοτσίδου, ο προπονητής Πέτρος Παπαδόπουλος και η επίσης αθλήτρια Ιωάννα Σιούλα.

Δείτε στο βίντεο τι είπαν: