Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει ο ΠΑΣ

Μετά το διήμερο ρεπό της Κυριακής, από χθες ξεκίνησε πάλι η προετοιμασία του ΠΑΣ με προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ. Ο Θανάσης Στάικος ασχολήθηκε περισσότερο με την επίθεση κάνοντας και πολλές υποδείξεις στο δίτερμα που έγινε. Βέβαια οι γηπεδικές συνθήκες δεν ήταν καλές λόγω της κακοκαιρίας, αλλά δεν μπορούσε και πάλι να γίνει προπόνηση σε πλαστικό τάπητα. Από αύριο θα αρχίσουν να μπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος, αφού το Μουντιάλ τελειώνει την Κυριακή και την άλλη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 θα γίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στα Γιάννινα. Ο Στάικος και οι συνεργάτες τους ήδη άρχισαν να μελετούν τον Ολυμπιακό για να καθορίσουν και την τακτική που θα εφαρμόσουν στη συνέχεια. Για το ματς αυτό δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κιάκος, Λώλης και Μπιλμπάο. Οι τρεις αυτοί παίκτες, όπως και οι Λεό, Κόντε δεν προπονήθηκαν ούτε χθες. Στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπως και στο επόμενο με τη Λαμία που θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Νίνης, Τσιντώτας, Τσίνο που αποκτήθηκαν πρόσφατα.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Στα μεταγραφικά δεν διαφαίνεται κάτι στους ορίζοντες. Ο ΠΑΣ ψάχνει για εξτρέμ και αμυντικό. Επί του παρόντος, δεν διαφαίνεται κάτι στους ορίζοντες. Δημοσιεύματα από την Αθήνα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει πίσω τον Μπαγκαλιάνη, επειδή δεν είναι βασικός στον ΠΑΣ, για να παίζει με την ομάδα Β’.

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΘ

Αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο 2023 η εκδίκαση της προσφυγής του Χουάν Ντομίνγκεθ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για παλιές οφειλές, καθώς καταβλήθηκε ένα μέρος του ποσού στον Ισπανό μέσο και είναι σε διαδικασία συμβιβασμού.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ Ο ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ

Έντονο άρωμα ΠΑΣ Γιάννινα είχε η χθεσινοβραδινή εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), η 41η στη σειρά. Ο Μανώλης Σιάλακας (μεταγράφηκε το καλοκαίρι στην Ζανκτ Πάουλι) ήταν στην τριάδα των καλύτερων Ελλήνων παικτών της περσινής περιόδου και ο Γιούρι Λοντίγκιν (μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό) ψηφίστηκε ο καλύτερος γκολκίπερ του πρωταθλήματος με τους Βάτσλικ (Ολυμπιακού) και Πασχαλάκη (ΠΑΟΚ).

ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ

Για το πρωτάθλημα Νέων Κ19 της Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΣ κέρδισε εκτός έδρας τον Βόλο με σκορ 3-0. Τα τέρματα σημείωσαν οι Γιαλεδάκης (27’), Βρακάς με πέναλτι (35’), Πάνου (90’).
-Για το πρωτάθλημα Νέων Κ17 ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε στον Βόλο με σκορ 2-0 με γκολ που σημείωσαν οι Μυρόγλου (80’) και Ντώνος (82’).

Βαγγέλης Γυφτόπουλος