Προσοχή! Χωρίς φωτισμό στο “Βαθύ”!

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας εξέδωσε ανακοίνωση όπου εφιστά την προσοχή σε όσους και όσες διέρχονται από το “Βαθύ”. Ο φωτισμός δεν λειτουργεί στην περιοχή κατά μήκος του τεχνητού οδοστρώματος, ως εκ τούτου οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευση από το συγκεκριμένο σημείο, ενώ, ταυτόχρονα καταβάλλονται προσπάθειες για την επίλυση του προβλήματος, όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση. Δεδομένου του ότι πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο, και ότι πολλοί συμπολίτες μας που κατοικούν στη Μαργαρώνα, στο Ψαθάκι και στον Άγιο Θωμά, ευχόμαστε να διευθετηθεί το ζήτημα το ταχύτερο δυνατό. Μέχρι τότε καλό είναι να έχουν όλοι οι οδηγοί την προσοχή τους.

Δελτίο Τύπου

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας σας ενημερώνει ότι ο φωτισμός στην περιοχή «Βαθύ» (κατά μήκος του τεχνητού οδοστρώματος ) δεν θα λειτουργεί προσωρινά λόγω βλάβης που
προκλήθηκε στην εξωτερική μεταλλική κατασκευή όδευσης των καλωδίων φωτισμού.
Αιτία της ανωτέρω βλάβης αποτελεί η παλαιότητα της μεταλλικής κατασκευής σε συνδυασμό με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες.

• Εφιστούμε την προσοχή σας κατά την διέλευση του σημείου.
• Από μέρους μας γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιλυθεί το συντομότερο.