Προκρίθηκαν Εθνικός, Πανλευκάδιος, Οδυσσέας Νυδρίου

Τρεις αγώνες είχε σήμερα το μενού για την πρώτη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας/Λευκάδας. Το σκορ της ημέρας σημείωσε ο Πανλευκάδιος που συνέτριψε με σκορ 6-0 την ομάδα Π.Σ. Φιλιππιάδα 2004. Η διαφορά των δύο κατηγοριών των δύο ομάδων όπως και η ποιότητα ήταν εμφανής και αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα.
Σε καλή μέρα βρέθηκε και ο Εθνικός Φιλιππιάδας που κέρδισε με σκορ 4-1 τον Κεραυνό Θεσπρωτικού. Δύο γκολ σημείωσε ο Λίτος και από ένα οι Μπακοχρήστος και Μέτος για τον Εθνικό. Το γκολ της τιμής για τον Κεραυνό σημείωσε ο Παφίλας με εκτέλεση πέναλτι. Τυπικά γηπεδούχος ήταν ο Εθνικός, αλλά το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Θεσπρωτικού λόγω των έργων που γίνονται στο γήπεδο Φιλιππιάδας.
Στην επόμενη φάση πέρασε και ο Οδυσσέας Νυδρίου που κέρδισε με σκορ 4-1 την Αναγέννηση Τσουκαλάδων.
Τα σημερινά ματς ήταν νοκ άουτ. Στην επόμενη φάση πέρασαν Πανλευκάδιος, Εθνικός Φιλιππιάδας, Οδυσσέας Νυδρίου. Εκκρεμούν τα παιχνίδια Νέοι Πανλευκάδιου – ΠΑΣ Πρέβεζα, Θρίαμβος Λούρου – Αμβρακικός Βόνιτσας, Ερμής Καναλίου – ΑΟ Πλαγιάς που θα γίνουν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022. Χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση πέρασαν οι ομάδες Γ’ Εθνικής Τηλυκράτης Λευκάδας και Απόλλων Πάργας.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος