Πολύτιμο βαθμό ο ΠΑΣ και με κόντρα την διαιτησία

Με ήρωα τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Τσιντώτα, ο ΠΑΣ πήρε πολύτιμο βαθμό καθώς έφερε ισοπαλία 0-0 με τον ΠΑΟΚ στο ματς που έγινε στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 24η αγωνιστική. Στο τελευταίο 20λεπτο υπήρξε έντονη πίεση από τον ΠΑΟΚ, που είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Μπίσεσβαρ και δύο με τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Όμως ο καταπληκτικός γκολκίπερ του ΠΑΣ έκανε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε όρθια την ομάδα του, η οποία σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε ότι ξέρει να μάχεται και να παίρνει βαθμούς-βαθμό. Ο ΠΑΣ δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και την κακή διαιτησία του Ευαγγέλου, που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο….έσπρωχνε τον Δικέφαλο με συνεχόμενα σφυρίγματα σε ανύπαρκτες παραβάσεις. Και αντί να διαμαρτυρηθεί ο ΠΑΣ για τα προκλητικά σφυρίγματα Ευαγγέλου, διαμαρτυρήθηκε ο….Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ! Αν έχουν άλλους λόγους για να θορυβούν για τη διαιτησία από άλλα παιχνίδια, ας το ξεκαθαρίσουν και ας κάνουν ότι θέλουν. Ας κλαίνε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αλλά να χαλούν τον κόσμο και να φωνάζουν για πέναλτι που δήθεν δεν τους έδωσε ο Ευαγγέλου στο ματς των Ιωαννίνων είναι πρόκληση για τη νοημοσύνη του κόσμου. Ευχαριστήριο έπρεπε να βγάλουν για τον συγκεκριμένο ρέφερι και όχι να λέει ο Λουτσέσκου ότι δεν του έδωσε πέναλτι σε μια ανύπαρκτη φάση που δεν φάνηκε για χέρι αμυντικού του ΠΑΣ. Μιλάνε για μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο Πήλιος απέκρουσε με το κεφάλι προ του Νάρεϊ, χωρίς η μπάλα να βρει το σηκωμένο μέχρι του. Τι να πει και ο ΠΑΣ που κάθε μαρκάρισμα, τζατζάρισμα ήταν φάουλ σε βάρος του, ενώ είναι ζήτημα αν πήρε υπέρ του δύο με τρία σφυρίγματα.
Ναι, ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες για γκολ, ήταν στην επανάληψη πολύ επικίνδυνος. Αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα, αυτή ήταν βάσει της εικόνας του αγώνα ο ΠΑΟΚ. Δεν καθόρισε όμως το αποτέλεσμα η διαιτησία. Αν η μπάλα πήγε στο δοκάρι ή αν ο Τσιντώτας έκανε αποκρούσεις, είναι μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού. Όπως δουλειά των άλλων παικτών είναι να βάζουν γκολ, δουλειά του τερματοφύλακα είναι να αποσοβεί τα γκολ και να φυλάει την εστία του. Τα περί διαιτησίας στο ματς των Ιωαννίνων και τα καραγκιοζιλίκια του Λουτσέσκου, είναι …σανό για όσους δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα.
Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» σε ένα ακόμα ματς με μεγάλη ομάδα στάθηκε όρθιος. Μπορεί να μην απείλησε ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ, καθώς οι φάσεις του είναι μετρημένες, αλλά οι παίκτες του έβγαλαν πάθος, ψυχή, παλικαριά, εγωισμό, δύναμη, πείσμα. Δεν χαρίστηκε σε κανέναν και απέδειξε ότι είναι μια τίμια και καθαρή ομάδα. Κέρδισε 2-1 την ΑΕΚ, έφερε ισοπαλία 2-2 με τον Ολυμπιακό, ισοπαλία 0-0 με τον ΠΑΟΚ. Έχασε μόνο 1-0 με ανύπαρκτο πέναλτι, εφεύρημα της διαιτησίας από τον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Αξίζει κάθε έπαινος στους παίκτες, στον προπονητή Θανάση Στάικο και στους συνεργάτες του για όσα έχει πετύχει η ομάδα στον δεύτερο γύρο. Με καθαρή διαιτησία δεν θα έχανε και από τον Παναθηναϊκό. Μεγάλη η αναμόρφωση του «Άγιαξ» στον δεύτερο γύρο. Θα ακούνε το όνομά του οι λεγόμενοι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα αλλάζουν δρόμο. Μπράβο στον ΠΑΣ, βρήκε τη χαμένη από τον πρώτο γύρο αγωνιστική ταυτότητα. Κάνει συνεχώς περήφανους τους φιλάθλους. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ έβγαλε ψυχή και πήρε έναν πολυτιμότατο βαθμό που του δίνει κουράγιο για τη συνέχεια της μάχης όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα αμφίρροπο σε γενικές γραμμές παιχνίδι με τον ΠΑΣ να προσέχει περισσότερο την αμυντική λειτουργία του. Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερο κατοχή μπάλας αλλά μοναδική καλή στιγμή που είχε ήταν στο 20’ με τον Μπράντον Τόμας. Στο ημίωρο τραυματίστηκε ο Καραχάλιος που αντικαταστάθηκε με τον Λιάσο. Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 60’ ήταν πάλι ένα ματς ισορροπημένο και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Ο ΠΑΟΚ με τις αλλαγές του Λουτσέσκου σταδιακά άρχισε να γίνεται περισσότερο πιεστικός και απειλητικός, ειδικά στο τελευταίο ημίωρο όπου είχε δύο με τρεις καλές στιγμές για γκολ και δοκάρι με τον Μπίσεσβαρ.
Όλοι οι παίκτες του ΠΑΣ έκαναν κατάθεση ψυχής. Στο πάθος και το φιλότιμο όλοι παίρνουν άριστα. Όλοι έπαιξαν για τη φανέλα και τον κόσμο. Τους άξιζε το θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο ως ανταμοιβή της προσπάθειας. Όπως επίσης πολλά μπράβο και στον Στάικο που γύρισε το κουμπί και έφτιαξε μια ομάδα εντελώς διαφορετική σε σχέση με αυτή που ήταν στον πρώτο γύρο. Κορυφαίος ο Τσιντώτας. Μεγάλος γκολκίπερ, απορούμε πως τον άφησε να φύγει η ΑΕΚ! Μαχητές όλοι οι αμυντικοί (Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Πήλιος) με πρώτο τον Σόρια που έβγαινε πολύ καλά στην επίθεση. Ο Μορέιρα και πάλι κατέβαζε τη μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, έκανε τρεξίματα, ήταν παραγωγικός. Πολύ τρέξιμο ο Τσίνο, βοήθησε και ο Λιάσος που ήταν τρεχαλατζής και έκλεινε χώρους. Ο Ροσέρο που αντικατέστησε τον Λώλη φάνηκε ανέτοιμος και αποχώρησε πάλι από το γήπεδο λόγω τραυματισμού, δίνοντας τη θέση του στον Φοφανά. Σε αυτό το ματς καλός ήταν και ο Ριένστρα.

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε δύσκολα από την καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΣ. Πολλοί παίκτες τιυ δεν ξεπέρασαν την μετριότητα. Φάνηκε ο 17χρονος Τζίμας που μπήκε στο τέλος και λίγο έλειψε να βάλει γκολ. Ο Κωνσταντέλιας είχε μόνο κάποιες καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν ήταν αυτός που είδαμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Και ο Νάρεϊ δεν έδωσε τις βοήθειες που θα περίμενε ο Λουτσέσκου.
Γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι, με αγωνία μέχρι τέλος. Ο ΠΑΣ πήρε αυτό που ήθελε. Και αυτός ο βαθμός είναι πολύτιμος. Ο ΠΑΟΚ ασφαλώς δεν είναι ικανοποιημένος από την ισοπαλία.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

1′: Κόρνερ για τον ΠΑΣ παραχωρεί ο Σάστρε. Εκτελεί από αριστερά ο Μορέιρα, κεφαλιά δίχως ισορροπία από τον Ριένστρα, άουτ.

20′: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Τάισον με ωραία μπαλιά βγάζει τον Σάστρε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, ο Ισπανός μπακ κάνει το γύρισμα από δεξιά της περιοχής και με κοντινό πλασέ ο Μπράντον Τόμας αστοχεί.

26′: Ο Σόρια εκτελεί φάουλ από δεξιά, κεφαλιά του Μπάλαν, μπλοκάρει εύκολα ο Ζίβκοβιτς.

60′: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, ο Ράφα Σοάρες εκτελεί φάουλ από δεξιά, κεφαλιά του Τάισον και η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

63′: Ο Σάστρε τη σέντρα από δεξιά, ωραίο γυριστό σουτ του Μπράντον Τόμας, ο Τσιντώτας μπλοκάρει. Καλή στιγμή και αυτή για τον ΠΑΟΚ.

75′: Σουτ στην κίνηση του Α. Ζίβκοβιτς από θέση έξω αριστερά, μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Τσιντώτας.

86′: Λίγο έλειψε ο 17χρονος Τζίμας να σκοράρει στην πρώτη του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, πρώτη κεφαλιά του Ίνγκασον μετά από ένα πλάγιο άουτ, δεύτερη του Τζίμα και σωτήρια απόκρουση του Τσιντώτα στην αριστερή του γωνία.

88′: Σουτ του Ντάγκλας Αουγκούστο λίγο έξω από την περιοχή, κόντρα στον Λιάσο, αποκρούει με δυσκολία ο Τσιντώτας.

90’+1: ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΟΚ! Ο Μπίσεσβαρ το σουτ εντός περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Eυαγγέλου του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Ψαρρή του Συνδέσμου Ζακύνθου και τον Παπαδάκη του Συνδέσμου Ηρακλείου. Διαιτητής VAR ήταν ο Τσακαλίδης του Συνδέσμου Χαλκιδικής και βοηθός ο Σαμοΐλης του Συνδέσμου Αθηνών. Κίτρινες: 32′ Καραχάλιος, 54′ Λώλης, 84′ Πήλιος.

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Tσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Καραχάλιος (33′ λ. τρ. Λιάσος), Ριένστρα, Τζίνο, Λώλης (58′ Ροσέρο, 80′ λ. τρ. Φοφανά), Μορέιρα, Μπάλαν.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ντάγκλας Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες (46′ Σβαμπ), Νάρεϊ (68′ Α. Ζίβκοβιτς), Τάισον (85′ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας (85′ Τζίμας).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
20.00 Βόλος – Λαμία 1-1
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

17.30 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-0
19.00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-0
20.30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
16.00 Ιωνικός – ΟΦΗ (COSMOTEsport 1)
16.00 Λεβαδειακός – Παναιτωλικός (NOVAsports prime)
19.30 Άρης – Ατρόμητος (NOVAsports)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(23η Αγωνιστική)
Παναθηναϊκός 55
ΑΕΚ 53
Ολυμπιακός 50
ΠΑΟΚ 48
Βόλος 36
Άρης 34
—————————————————————————
Ατρόμητος 28
Παναιτωλικός 27
Αστέρας Τρίπολης 24
ΟΦΗ 23
ΠΑΣ Γιάννινα 23
Ιωνικός 15
Λαμία 13
Λεβαδειακός 13
ΣΗΜ: Οι έξι πρώτες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των ομάδων που θα βγουν στην Ευρώπη.
-Οι οκτώ τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι άουτ, όπου οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν απευθείας στη Β’ Εθνική.
-ΑΕΚ και Ατρόμητος έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27η)
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ

20.00 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (NOVAsports)
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ
16.00 Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (COSMOTEsport)
17.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος (NOVAsports)
17.30 Λαμία – Άρης (COSMOTEsport)
19.30 ΟΦΗ – ΑΕΚ (COSMOTEsport)
20.00 ΠΑΟΚ – Ιωνικός (NOVAsports)
ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ
19.30 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (COSMOTEsport)

 

Πάλι με τη διαιτησία τα έβαλε ο Λουτσέσκου!

O προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου τα έβαλε πάλι με τη διαιτησία, μετά από ένα ματς όπου η ομάδα του πήρε αρκετά σφυρίγματα από τον Ευαγγέλου. Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου: «Παιδιά το πράγμα είναι πολύ απλό, το VAR είναι εδώ για να διορθώνει τα λάθη των διαιτητών. Μέχρι τώρα το VAR στην Ελλάδα είναι μόνο για να γαμ…ει τον ΠΑΟΚ (just to fuck PAOK)! Συγνώμη, αλλά έτσι είναι η κατάσταση. Το ποδόσφαιρο έγινε με κανόνες. Αν είναι πέναλτι, είναι πέναλτι, αν είναι οφσάιντ είναι οφσάιντ. Για μας δεν υπάρχει ούτε πέναλτι ούτε οφσάιντ. Χάσαμε 4 βαθμούς σε δύο ματς με λάθη. Ο σεβασμός στο ποδόσφαιρο είναι οι κανόνες. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει σεβασμός στους κανόνες και στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει μία τρίτη κατηγορία, να γα…νε τον ΠΑΟΚ. Η μοναδική χώρα του κόσμου στην οποία ένα πρωτάθλημα κλάπηκε και δόθηκε σε μία άλλη ομάδα. Δεν ξέρω άλλη χώρα να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Ενδεχομένως πρέπει να φέρουμε τους σούπερμαν, αλλά δεν μπορούμε. Έχουμε ποδοσφαιριστές που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Άλλες φορές είναι καλοί, άλλες κακοί, αλλά υπάρχουν κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί. Όταν το χέρι είναι ψηλά και βρίσκει η μπάλα είναι πέναλτι».
Για το πώς εξηγεί τη διαφορά εικόνας που είχε ο ΠΑΟΚ από ημίχρονο σε ημίχρονο: «Χάσαμε το α’ ημίχρονο είναι σαφές, αλλά είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Κάνοντας και κάποιες αλλαγές στη σύνθεση είναι φυσιολογικό τα επίπεδα συγκέντρωσης να μην είναι ίδια. Πρέπει να σκοράρεις σε τέτοια ματς όταν έχεις ευκαιρίες, αν δεν το κάνεις τότε τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα. Στο β’ παίξαμε διαφορετικά, είχαμε την υπεροχή, ο αντίπαλος βρισκόταν πολύ πίσω στο γήπεδο. Είδα τις φάσεις του παιχνιδιού πριν έρθω στη συνέντευξη, είχαμε 4 μεγάλες ευκαιρίες, δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν κερδίσαμε και μέσα σ’ όλα υπάρχει μία απόφαση που δεν έγινε σεβαστός ο κανόνας για τον ΠΑΟΚ».
Για τη χρησιμοποίηση του Φελίπε και το σκεπτικό της: «Είναι απλό, έχουμε έναν ημιτελικό την Τετάρτη, οπότε έπρεπε να ανοίξουμε το ροτέισον για να μη βασιζόμαστε μόνο σε 12 παίκτες, γιατί έρχονται απαιτητικά παιχνίδια. Είχε καλή διάθεση στην προπόνηση, ήταν έτοιμος και αυτή ήταν η λογική».
Για την απουσία του Ολιβέιρα και αν κέρδισε τον Τζίμα: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, προπονήθηκε με μια μικρή ενόχληση χθες, μετά τη μαγνητική αποφασίσαμε να είναι εκτός και στο επόμενο ματς. Ο Τόμας παρότι ήταν άρρωστος δεν προπονήθηκε, ήρθε μαζί μας και στο ξενοδοχείο δεν ήταν πολύ καλά, αλλά σήμερα έκανε μεγάλη προσπάθεια να ισορροπήσει την απουσία. Κάποια πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να τα διαχειριστούμε.
Για τον Τζίμα ας είμαστε ήρεμοι, είναι 17 ετών, να έχουμε υπομονή. Έχει μία διετία να εκπαιδευτεί, να βελτιωθεί, άλλο η Β’ ομάδα άλλο η πρώτη. Σήμερα κρίναμε ότι μπορούσε γιατί ο ΠΑΣ ήταν πίσω στο γήπεδο. Ήταν μια καλή στιγμή γι’ αυτόν να αγωνιστεί».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Πριν από τις δηλώσεις Λουτσέσκου έκανε πάλι δηλώσεις για τη διαιτησία ο Κυριάκος Κυριάκου, που τόνισε: «Κάναμε μια τεράστια χοντράδα. Ένα μεγάλο λάθος όλοι εμείς που παλέψαμε για το VAR στην Ελλάδα. Τελικά έπρεπε ρομπότ να ζητήσουμε να έρθουν… Ο VARίστας είχε μια δουλειά να κάνει σήμερα, δεν είχε να κάνει δέκα. Το μόνο που είχε να κάνει είναι να βλέπει τις φάσεις. Έπρεπε να φωνάξει τον διαιτητή να ελέγξει τη φάση του 37ου λεπτού και ας μην το έδινε το πέναλτι στη συνέχεια. Εμείς σεβόμαστε πάντα τις διαιτητικές αποφάσεις.». δήλωσε αρχικά ο Κυριάκος Κυριάκος.

«Δεν είναι δυνατόν μετά από αυτό που είδαμε στην Τρίπολη, να συμβαίνει σήμερα αυτό. Δεν είναι πλέον δουλειά αυτή που γίνεται. Δεν είναι λάθη πλέον αυτά. Θα σταματήσουν να υπάρχουν διαιτητές να ορίζονται στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Τιμωρούνται όλοι εκ των υστέρων. Το εύκολο θύμα είναι να δέχεσαι επιθέσεις. Και επειδή σας τα λέει ένας άνθρωπος που τιμάει το ψωμί του στην Ελλάδα για να αλλάξουν μερικά πράγματα. Από ‘δω και πέρα θα έχουν να κάνουν να κάνουν με εμάς» συμπλήρωσε.

Στάικος: Δίκαιο αποτέλεσμα κοιτάμε το επόμενο ματς

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο προπονητής του ΠΑΣ Θανάσης Στάικος, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να μείνει ήρεμη και να κοιτάξει τη συνέχεια και στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Βόλο στα Γιάννινα. Αναλυτικά οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ίσως τον πιο φορμαρισμένο ΠΑΟΚ της φετινής σεζόν, ήταν πάρα πολύ δύσκολο ματς, ο ΠΑΟΚ είναι οργανωμένη ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες και με συγκεκριμένο σχέδιο παιχνιδιού. Στο α’ ημίχρονο δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα και αμυντικά ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ενώ επιθετικά δημιουργούσαμε κάποιες προϋποθέσεις να πετύχουμε κι εμείς γκολ και δείχναμε ανταγωνιστικοί. Στο β’ ημίχρονο οι αναγκαστικές αλλαγές μάς αποσυντόνισαν, όπως και οι πολλές στατικές φάσεις δεξιά και αριστερά συνέχεια στα τελευταία λεπτά. Μείναμε στο αμυντικό μισό και μόνο κάποιες επιθέσεις από μεταβάσεις μπορούσαμε να κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη κατοχή και δύο φάσεις με δοκάρι και απόκρουση του Τσιντώτα. Δίκαιο αποτέλεσμα. Θέλω να τονίσω την ικανοποίηση για τα παιδιά, για όλους, αλλά κυρίως για 4-5 παιδιά που είναι κάτω των 23 ετών και αντεπεξήλθαν σε πολύ δύσκολο παιχνίδι».
Για τη διαιτησία και τη δήλωση του Λουτσέσκου ότι οι διαιτητές γα…νε τον ΠΑΟΚ: «Να μου επιτρέψετε να μείνω στο τι έκανε η ομάδα μου στο γήπεδο και πως είδα το ματς τακτικά. Παρά τις αντιξοότητες σήμερα, τις δυσκολίες και τις αποχωρήσεις παικτών με τραυματισμούς και με τα νέα παιδιά που βάλαμε,  σταθήκαμε αρκετά καλά. Πρέπει τώρα να έχουμε ηρεμία, να έχουμε επιστροφές παικτών και να διεκδικήσουμε τρίποντα. Τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε για τους ειδικούς. Δεν έχω άποψη για το πέναλτι».

Για το τι είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια: «Η προσπάθεια ήταν πολύ καλή, αλλά θέλουμε βαθμούς, νίκες και πολύ γρήγορα το μυαλό μας πρέπει να στραφεί στον Βόλο. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα να πετύχουμε μία νίκη που θα δώσει αξία, έστω και σ’ αυτούς τους βαθμούς που πήραμε ως τώρα».
Για τους τραυματισμούς Καραχάλιου και Ροσέρο: «Θα περιμένουμε αύριο τη διάγνωση από το ιατρικό επιτελείο. Ο Ζήσης ούτως ή άλλως συμπλήρωσε 7 κάρτες και θα περιμένουμε να αποθεραπευτεί χωρίς βιασύνη».
Για το τρίτο 0-0 στη σεζόν, και την ακίνδυνη επίθεση: «Δεν θα έλεγα ότι είμαστε ακίνδυνοι, αλλά δεν απειλήσαμε ιδιαίτερα. Μας ικανοποιεί η βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία. Μας βοήθησαν κάποιοι παίκτες που ήρθαν τον Ιανουάριο. Δεν θα έλεγα ότι χάσαμε κάτι στην επιθετική λειτουργία, προσπαθήσαμε και σήμερα. Η ισορροπία που φέραμε στο παιχνίδι μας ίσως μας αφαιρεί κάτι από την επίθεση, αν και δικαιούμασταν σε κάποια ματς κάτι παραπάνω. Όταν μένεις πίσω στο σκορ λογικό να επιτεθείς περισσότερο».