Ο Τηλυκράτης Λευκάδας κυπελλούχος της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, καθώς κέρδισε με σκορ 2-1 τον Απόλλωνα Πάργας, στον τελικό που έγινε στο γήπεδο Καναλλακίου. Στο 7’ ο Απόλλων άνοιξε το σκορ με τον Μπέλλο μετά από μεταβίβαση του Σιδέρη, αλλά στη συνέχεια έγινε η ανατροπή του σκορ σε 2-1 από την πλευρά του Τηλυκράτη με γκολ που σημείωσαν στο 22’ ο Γκουντρουμπής και στο 57’ ο Νιφορόπουλος.
Διαιτητής ο Φίτσας του συνδέσμου Πρέβεζας.
Ο Απόλλων υποβιβάστηκε από τη Γ’ Εθνική. Αντίθετα ο κυπελλούχος Τηλυκράτης αναδείχθηκε πρωταθλητής του ομίλου του και στα παιχνίδια κατάταξης με τους πρωταθλητές των άλλων ομίλων Γ’ Εθνικής θα διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ Εθνική. Την απονομή του Κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου, Διαμαντής, Πάκος, Μπέλλος (73’ Κουλούρης), Εμβραίζογλου (77’ Αναστασιάδης), Σιδέρης (65’ Ντόκος), Τσιαφίτσας, Βασιλείου, Γεωργάκης, Ντατίδης.
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Παρδαλός, Παπανίκου, Καταγής (76’ Γιαννιώτης), Τακίδης, Σκιαδάς (86’ Κατσής), Τόσκα, Περιστέρης (76’ Manso), Τεγούσης, Γκουντρουμπής (86’ Σοροβός), Ζδράβος, Νιφορόπουλος (84’ Κυριάκης).

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Η ομάδα του Τηλυκράτη ποζάρει με το κύπελλο που κατέκτησε στον τελικό με τον Απόλλωνα Πάργας (ΦΩΤΟ sportime24.gr)