Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πάει για νίκη-παραμονή

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ιωνικό που θα γίνει Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Οι Γιαννιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας και να πάρουν πολύτιμη νίκη που θα τους βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν να αποκτήσουν βαθμολογική διαφορά ασφαλείας από την καυτή ζώνη του υποβιβασμού. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας έμεινε εκτός αποστολής αφού δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Επίσης εκτός είναι ο τιμωρημένος Παντελάκης, ο ανέτοιμος Μπιλμπάο, οι τραυματίες Ροσέρο, Κιάκος, Κόντε και οι Σταματελόπουλος, Φοφανά για λόγους τακτικής. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος ο Λεό που είχε κάνει το καλοκαίρι εγχείρηση χιαστών και ο Ουρουγουανός στόπερ Μπορταγκαράι, που ήταν η τελευταία μεταγραφή του χειμώνα.
Ο ΠΑΣ αναμένεται να ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Σούλη, δεξιό αμυντικό τον Σόρια, αριστερό τον Πήλιο, κεντρικούς αμυντικούς τους Εραμούσπε, Μπακαδήμα, στο κέντρο Καραχάλιο, Τσίνο, Μορέιρα, Νίνη και στην επίθεση Μπάλαν και Παμλίδη. Στην αποστολή είναι και οι Αθανασίου, Τσάβος, Τζίμας, Ποζνάνσκι, Ριένστρα, Λιάσος, Λώλης Αλέξανδρος, Λεό, Μπορταγκαράι. Οι τιμές των εισιτηρίων για τη μεγάλη σκεπαστή είναι 15 ευρώ και τη μικρή σκεπαστή 10 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται σήμερα από τα εκδοτήρια του σταδίου που θα ανοίξουν στις 12 η ώρα το μεσημέρι. Οι πόρτες του σταδίου για την υποδοχή των φιλάθλων θα ανοίξουν στις 6 το απόγευμα.

ΧΩΡΙΣ ΒΑΛΕΡΙΑΝΟ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ

Στα Γιάννινα βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο Ιωνικός, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία σε γήπεδο της περιοχής. Ο Γιώργος Βαλεριάνος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την τιμωρία του στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Παράλληλα, οι Νικαιώτες δεν υπολογίζουν και στον Κώστα Τσιριγώτη λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο, τον Ραμαν Τσίμπσαχ που πονάει στον ώμο καθώς και στους Ούγκο Σόουζα και Κέιν Γούλερι οι οποίοι συνεχίζουν τα προγράμματα τους. Αντιθέτως, οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μιχάλης Γρηγορίου και βρίσκονται στην αποστολή του Ιωνικού είναι οι Αλέν, Χριστοδουλής, Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Ρομαό, Μπουενά, Σάκιτς, Αντούνες, Μασάς, Πογοσιάν, Ιωαννίδης, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Μάνος, Καμπράλ, Ελευθεριάδης, Σεμπά και Μάντζης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
20.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός (NOVAsports 2)
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
16.00 Βόλος – Ατρόμητος (COSMOTEsport 1)
20.00 Άρης – Παναθηναϊκός (NOVAsports prime)
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
17.00 Λαμία – ΟΦΗ (COSMOTEsport 3)
18.00 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (NOVAsports prime)
18.30 ΑΕΚ – Λεβαδειακός (COSMOTEsport 2)
21.00 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (COSMOTEsport 1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(21η Αγωνιστική)
Παναθηναϊκός 48
ΑΕΚ 47
ΠΑΟΚ 43
Ολυμπιακός 43
Βόλος 32
Άρης 31
—————————————————————————
Ατρόμητος 25
Παναιτωλικός 24
Αστέρας Τρίπολης 22
ΟΦΗ 20
ΠΑΣ Γιάννινα 20
Ιωνικός 14
Λεβαδειακός 13
Λαμία 12
ΣΗΜ: Οι έξι πρώτες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των ομάδων που θα βγουν στην Ευρώπη.
-Οι οκτώ τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι άουτ, όπου οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν απευθείας στη Β’ Εθνική.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος