Ολοκληρώνονται οι αναμεταδώσεις της Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 8 μ.μ. με τον “Μαγικό Αυλό” του Β. Α. Μότσαρτ

Οι μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, που διοργανώνει και παρουσιάζει στην πόλη μας το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας” ολοκληρώνονται για την τρέχουσα σεζόν το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 8:00μμ με την νέα παραγωγή της διάσημης όπερας του Μότσαρτ “Ο Μαγικός Αυλός”.


Ο διάσημος θεατρικός σκηνοθέτης Simon McBurney παρουσιάζει μια φαντασμαγορική παραγωγή πλαισιωμένη από εντυπωσιακά οπτικοακουστικά μέσα, ακροβατικά και κωμικά στοιχεία όπου η ορχήστρα έρχεται στο προσκήνιο αλληλεπιδρώντας με το καστ. Στους ρόλους της Παμίνα και του Ταμίνο εμφανίζονται η Erin Morley και Lawrence Brownlee. Παπαγκένο είναι ο Thomas Oliemans, ενώ το ρόλο της Βασίλισσας της Νύχτας ερμηνεύει η Kathryn Lewek.
Διευθύνει η Nathalie Stutzmann.

Οι μεταδόσεις γίνονται στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου, Περδικάρη 2, όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα θα “ταξιδέψουν” το κοινό ξανά στην Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ οι παραστάσεις συνοδεύονται από υπότιτλους στα ελληνικά.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές.

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας
στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr