Οι τελευταίες ειδήσεις από Πρέβεζα, Λευκάδα και Άρτα – του Βαγγέλη Γυφτόπουλου

Ο Πανλευκάδιος ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον Κώστα Μανωλίτση. «Πριν από δύο χρόνια μεταπήδησε από την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και συγκεκριμένα στον ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου, ενώ αργότερα αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αμβρακικού Βόνιτσας. Το Γενάρη του 2022 επέστρεψε κοντά μας όπου θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική χρονιά» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον Πανλευκάδιο ο Κώστας Μανωλίτσης

-Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 16.00 στο γήπεδο Βόνιτσας θα γίνει ο αγώνας Super Cup της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Θα αναμετρηθούν ο πρωταθλητής Απόλλων Πάργας με τον κυπελλούχο Τηλυκράτη Λευκάδας. Πέρα από τους λόγους γοήτρου είναι και ένα καλό τεστ για τους προπονητές Λευτέρη Βέρμπη και Ανδρέα Παντζιαρά ενόψει του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

– Η Διοίκηση της ΑΕ Καραϊσκάκης ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Ζήση από την Δόξα Άρτας. Ο Βασίλης Ζήσης έχει αγωνιστεί επίσης με τη φανέλα του Μαραθώνα Καλαμαριάς στην Α’ ΕΠΣΜ.

-Στον Ερμή Καναλίου βοηθός του προπονητή Θωμά Βασιλειάδη θα είναι ο Παναγιώτης Πανούσης.

-Ο προπονητής Βλάσης Ναστούλης με δήλωσή του ανήγγειλε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Α. Ε. Καραϊσκάκη Άρτας. Στη δήλωσή του αναφέρει: «Μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πήρα την απόφαση να αποχωρήσω . Η απόφαση αυτή είναι δύσκολη, αλλά υπήρξαν διαφωνίες ,σε εποικοδομητικό επίπεδο, όσο αφορά το χτίσιμο του ρόστερ. Εύχομαι στο σωματείο ότι καλύτερο απ’ καρδιάς».

-Την φανέλα του Αμβρακικού Βόνιτσας θα φορά τη νέα σεζόν 2022-23 ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Θανάσης Βέκιος. Γνωρίζει καλά τον τοπικό χώρο, καθώς έχει αγωνιστεί και στις ομάδες Αετό Αγιάς, Απόλλων Πάργας, Οδυσσέα Νυδριού.

-Την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Λεωνίδα Καλδάνη ανακοίνωση ο ΠΑΣ Σύβρου. «Μετά από ένα διάστημα αποχής, για προσωπικούς λόγους, έρχεται να θωρακίσει την άμυνα του ΠΑΣ Σύβρου, με την εμπειρία του» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.