Νικόπολη Πρέβεζας – Ανοιχτή προπόνηση για κορίτσια Δημοτικού με την Εβίνα Μάλτση

Ανοιχτή προπόνηση για κορίτσια Δημοτικού.
Στα πλαίσια της προσπάθειας της διάδοσης του γυναικείου μπάσκετ, τη συμμετοχή περισσότερων κοριτσιών σε αθλητικές δραστηριότητες αλλά και την προώθηση υγιών αθλητικών προτύπων, ο ΣΚ Νικόπολη, έχει τη χαρά και την τιμή να να φιλοξενεί τη μεγαλύτερη αθλήτρια του ελληνικού μπασκετ, με καριέρα στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, την Εβίνα Μάλτση. 
Η Εβίνα θα είναι  στο ΔΑΚ Πρέβεζας την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου στις 11:00 για μια ανοιχτή προπόνηση που θα φέρει όλα τα κορίτσια που θα συμμετάσχουν, ένα βήμα πιο κοντά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό και θα μοιραστεί μαζί τους τις εμπειρίες της από την πολυετή σταδιοδρομία της στα παρκέ. 
Στο τέλος της προπόνησης θα ακολουθήσει συζήτηση με τους γονείς των μικρών κοριτσιών που μπορούν να παρακολουθήσουν την προπόνηση από τις κερκίδες του ΔΑΚ.
Η Εβίνα Μάλτση που ξεκίνησε από μια μικρή πόλη της Μακεδονίας και κατάφερε να σταδιοδρομήσει με μεγάλη επιτυχία στα γήπεδα της Ευρώπης και του WNBA, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά παραδείγματα του «αν το ονειρευτείς, μπορείς και να το ζήσεις».