Νέα και μεταγραφές σε Πρέβεζα και Λευκάδα

Την απόκτηση του 21χρονου μέσου Αλέξη Μήτου από το Σούλι Παραμυθιάς ανακοίνωσε ο Θρίμαβος Λούρου.

-Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές για τον Τηλυκράτη Λευκάδας με στόχο να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου στη Γ’ Εθνική. Ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Κώστα Τεγούση που αγωνίστηκε σε Παναιτωλικό, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Μανδραϊκό, Προοδευτική, Φωστήρα, Αγροτικό Αστέρα, Τρίκαλα, Εθνικό Πειραιώς, Χανιά, Ναυπακτιακό Αστέρα και ΟΦ Ιεράπετρας και Πανελευσινιακό και τον Βραζιλιάνο Εντουάρντο, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Σάντος, ενώ στην συνέχεια αγωνίσθηκε για μια εξαετία στην Πορτογαλία. Στην Ελλάδα αγωνίσθηκε για λογαριασμό της Ζακύνθου στην super league 2.

-Ο Εθνικός Φιλιππιάδας παραχώρησε για ένα χρόνο τον νεαρό ποδοσφαιριστή Χριστόφορο Ιωάννου στον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου.

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Εθνικός Φιλιππιάδας παραθέτοντας και δείπνο σε παίκτες και τεχνική ηγεσία. Παρέστη και ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής. Τυχεροί ήταν οι Βαρέλης, Ιωάννου και ο γιος του προέδρου κ. Βαγγέλη Γιολδάση.

-Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Ερμή Καναλίου, καθώς αποχώρησε ο Μάκης Δήμας και τη θέση του στην άκρη του πάγκου πήρε ο παλιός άσος της Αναγέννησης Άρτας και του Εθνικού Αστέρα Καισαριανής Γιώργος Νταλάκας.

-Επέστρεψε στον Αμβρακικό Βόνιτσας ο Δημήτρης Κούτσικος που τα τελευταία χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής του Πανλευκάδιου.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος