Νέα διοίκηση και προπονητής στον ΠΑΣ Πρέβεζα

Άρχισε να παίρνει μπροστά η μηχανή του ΠΑΣ Πρέβεζα, καθώς ανακοινώθηκε η νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Σπύρο Ρεκατσίνα και προπονητή τον Χρήστο Παπαζώη. Παράλληλα ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με πέντε ποδοσφαιριστές, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν με την προσθήκη στο ρόστερ και άλλων παικτών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΑΣ Πρέβεζα

«Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Πρέβεζα, το οποίο απαρτίζεται από 7 μέλη. Πιο συγκεκριμένα στην θέση του προέδρου παραμένει ο Σπύρος Ρεκατσίνας. Στην θέση του Γενικού αρχηγού θα βρίσκεται για τη νέα χρονιά ο Ντίνος Τσόκος. Γραμματέας ο δικηγόρος Θωμάς Πεπόνης και Ταμίας ο Γιάννης Μπάμπαλης. Το Δ.Σ συμπληρώνουν τα μέλη Γιώργος Τσουμελέκας, Κωνσταντίνος Νικολός και η Ελένη Πάντα.
Προπονητής για τη νέα χρονιά θα είναι ο Χρήστος Παπαζώης, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, αφού για πολλά χρόνια έχει βρεθεί δίπλα σε αρκετούς προπονητές τόσο στον ΠΑΣ Πρέβεζα όσο και σε άλλους συλλόγους.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το ρόστερ του συλλόγου για τη χρονιά 2022-2023 στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Πέντε ανανεώσεις

Με τα κιτρινόμαυρα θα αγωνίζονται και την νέα χρονιά οι: Άρης Πόποτας, Χρήστος Σκαμνέλος, Βασίλης Τουλκερίδης, Βασίλης Τριάντος και Νίκος Λεόπουλος».