Με το δεξί!

Δεν είναι καθόλου κακό να ονειρεύεσαι· γίνεται αβίαστα, δίχως προσπάθεια και δεν κοστίζει τίποτα. Ακόμα καλύτερο είναι όταν βρίσκεις το κίνητρο και το κουράγιο να βάλεις μπρος και να κάνεις πράξη κάποια από τα όνειρά σου. Έτσι, λοιπόν, έστω και σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία, πήρα την απόφαση να ξεκινήσω τον Τοποτηρητή της Πρέβεζας και όχι μόνο. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα – καλύτερα ένα ηλεκτρονικό περιοδικό – που επιμελείται και διαχειρίζεται ο υπογράφων. Στόχος μου είναι να γεμίζω τις σελίδες με νέα που αφορούν την πόλη μας, με πράγματα που να αφορούν στην καθημερινότητά μας.

Επίσης, θα παρουσιάζονται στον Τοποτήρητη, νέα, αφιερώματα και γενικά θέματα από τον χώρο των τεχνών και των γραμμάτων. Φυσικά θα μπορεί κανείς να διαβάσει θέματα από τον αθλητικό χώρο (ποδόσφαιρο κατά βάση, αλλά όχι μόνο) με έμφαση στα της Ηπείρου. Υπεύθυνος για τα αθλητικά θα είναι ο εξαίρετος φίλος και σπουδαίος αθλητικός συντάκτης Βαγγέλης Γυφτόπουλος. Όποιος ή όποια γκουγκλάρει το όνομά του, θα δει πόσα χιλιόμετρα έχει γράψει στο αθλητικό ρεπορτάζ. Ακόμη σε άτακτα διαστήματα (θα πει, όποτε νιώσει ότι υπάρχει λόγος), ο Νυχτοκρώλης θα “χτυπά” με ρεπορτάζ από την Preveza by Night!

Εννοείται θα μπορεί κανείς να βρει λίστες μουσικής που θα επιμελείται ο υπογράφων. Επίσης θα υπάρχουν σύντομα ιστορικά αφιερώματα. Τέλος, θα υπάρχει η στήλη του Ελεύθερου Βήματος. Εκεί θα μπορεί όποιος και όποια θέλει να εκφραστεί, για οτιδήποτε τον ή την απασχολεί· μόνη προϋπόθεση να τηρείται η ευπρέπεια, δηλαδή, όχι βωμολοχίες και ατεκμηρίωτες κατηγορίες.

Αυτά, πάνω κάτω, είναι τα πλαίσια στα οποία θα κινηθεί ο Τοποτηρητής. Οτιδήποτε άλλο, θα προκύψει στην πορεία.

Σας απευθύνω ένα εγκάρδιο και γεμάτο προσδοκίες “καλώς σας βρήκαμε” και, φυσικά, εύχομαι να έχουμε όλοι και όλες μια καλή χρονιά!

Κώστας Μαζιώτης