Με Μολαϊκό ξεκινά στο Κύπελλο ο Τηλυκράτης

Στις 31 Αυγούστου ξεκινούν οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος με συμμετοχή των κυπελλούχων ομάδων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Στο 3ο γκρουπ είναι ομάδες από την Ήπειρο και από άλλες περιοχές. Ο Τηλυκράτης, ως κυπελλούχος της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας θα υποδεχτεί τον Μολαϊκό, που εδρεύει στους Μολαούς Λακωνίας. Η Αναγέννηση Άρτας θα παίξει στην Κοζάνη με την Α. Ε. Ποντίων. Ο κυπελλούχος της ΕΠΣΗΠ ΠΑΟ Κουτσελιού θα υποδεχτεί στα Γιάννινα τον Αστέρα Πετριτή Κέρκυρας. Τέλος η Νέα Σελεύκεια ως κυπελλούχος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας θα υποδεχτεί τον Αστέρα Σταυρού Λαμίας. Ο Σταυρός είναι συνοικία της Λαμίας στην δυτική πλευρά της πόλης.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας ενημερώνει ότι το Δημοτικό Στάδιο «Αθανασίας Τσουμελέκα » θα παραμείνει Κλειστό από τις 22/08/22 έως 27/08/22 για εργασίες ανακαίνισης που θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα «ΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ».

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΩΤΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ

Ο Πανλευκάδιος ανακοίνωσε την επιστροφή του τερματοφύλακα Νίκου Κώτση. Η ανακοίνωση: «Ένας παλιός φίλος επέστρεψε στα γκολπόστ της ομάδας μας! Ο Δημήτρης Κώτσης θα υπερασπίζεται φέτος την εστία του Πανλευκάδιου! Με θητεία σε αρκετές ομάδες της περιφέρειας μας, όπως ΠΑΣ Πρέβεζα, Θρίαμβος Λούρου, Δόξα Ωρωπού, ΑΟ Μύτικα και βέβαια μέλος της ομάδας μας τη χρονιά 2016-2017, όπου και κατακτήσαμε τον τίτλο! Καλώς ήρθες Δημήτρη και καλή αθλητική σεζόν».

ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΒΟΝΙΤΣΑ

Συνέχεια μεταγραφών στον ιστορικό Αμβρακικό Βόνιτσας, με στόχο να ξεφύγει από την μετριότητα των τελευταίων χρόνων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας akarnanika.gr αποκτήθηκαν οι Λάμπρος Καταγής, Τάσος Βρετός από τον Οδυσσέα Νυδρίου και ο 21χρονος γκολκίπερ Χρήστος Σάμαρης από την Αγία Παρασκευή.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος