Ιδρύεται σύνδεσμος προπονητών Πρέβεζας/Λευκάδας

Ξεκίνησαν από χθες οι διαδικασίες για την ίδρυση του Συνδέσμου Προπονητών Πρέβεζας/Λευκάδας και εντός των ημερών θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έγκριση του καταστατικού από το Πρωτοδικείο Πρέβεζας. Έτσι θα υπάρχει αυτόνομος σύνδεσμος προπονητών Πρέβεζας/Λευκάδας, με δική του νομική ταυτότητα και σφραγίδα και όχι ως τμήμα του Συνδέσμου Προπονητών Ιωαννίνων, στον οποίο ήταν μέλη οι ντόπιοι προπονητές.
Χθες Μεγάλη Τετάρτη έγινε η πρώτη συγκέντρωση στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Πρέβεζας και εξελέγη προσωρινή διοικούσα επιτροπή για να τρέξει τις νομικές διαδικασίες και η σύνθεση της οποίας έχει ως εξής: Πρόεδρος Θωμάς Βασιλειάδης, αντιπρόεδρος Ευάγγελος Φίντζος, ταμίας Χρήστος Ντούρος, γενικός γραμματέας Κυριάκος Παναγιωτίδης, έφορος Γιώργος Κατηφόρης, μέλη Μιχαήλ Λαινάς, Κωνσταντίνος Αμάραντος.
Αφού εγκριθεί το καταστατικό από το Πρωτοδικείο Πρέβεζας θα γίνουν στη συνέχεια οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο καταστατικό.
Στην χθεσινή συγκέντρωση έγινε και ενημέρωση για θέματα του κλάδου όπως ανανεωτικές σχολές, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων, εφαρμογή του κανονισμού προπονητών στην προκήρυξη χωρίς εξαιρέσεις και αστερίσκους, ενοικίαση διπλωμάτων.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος