Θέλει νίκη με Ατρόμητο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο που θα γίνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 20.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο «Άγιαξ» θα έχει στο πλευρό του και φιλάθλους, μετά την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και θα επιδιώξει τη νίκη. Ο Θανάσης Στάικος πήρε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Τσιντώτα, Σούλη, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκη, Πήλιο, Μπακαδήμα, Ποζνάνσκι, Τζίμα, Τσάβο, Ριένστρα, Καραχάλιο, Τσίνο, Λιάσο, Μορέιρα, Αλέξανδρο Λώλη, Σταματελόπουλο, Νίνη, Παμλίδη, Φοφανά, Μπάλαν.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος με κάρτες Εραμούσπε, οι τραυματίες Κιάκος, Ροσέρο, Κόντε, Λεό, ο ανέτοιμος Μπιλμπάο και ο νεοαποκτηθείς Ουρουγουανός αμυντικός μέσος Μπορταγκαράι που θέλει λίγο χρόνο με ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων για να μπει σε αγωνιστική δράση. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο (1-1) επιστρέφει ο Μορέιρα και απουσιάζει ο Εραμούσπε. Οι υπόλοιπες απουσίες παικτών υπήρχαν και σε προηγούμενα παιχνίδια.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Στα Γιάννινα βρίσκεται η αποστολή του Ατρόμητου με στόχο να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Σαββάτου (28/1) με τον ΠΑΣ στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο Ουαλός τεχνικός Κρις Κόλμαν επέλεξε για το παιχνίδι αυτό 20 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή. Συγεκριμένα επέλεξε τους Γιαννιώτη, Μάριτς, Σάλτα, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνη, Χατζηισαΐα, Στρούγγη, Τζοβάρα, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδη, Τζαβίδα, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλο.
Εκτός επιλογών έμεινε ο Λόρενς Ντε Μποκ, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του λόγω καρτών, ο Θεοφάνης Μαυρομμάτης, που επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων πριν από λίγες μέρες, όπως και ο τραυματίας, Βίκτωρ Κλωναρίδης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

19.30 Βόλος – Παναιτωλικός (COSMOTEsport 1)
20.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (NOVAsports 2)
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
16.00 Ολυμπιακός – ΟΦΗ (NOVAsports 1)
19.30 ΑΕΚ – Άρης (COSMOTEsport 1)
ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
18.00 ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (NOVAsports prime)
19.30 Λαμία – Ιωνικός (COSMOTEsport 1)
21.00 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (NOVAsports prime)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(19η Αγωνιστική)
Παναθηναϊκός 45
ΑΕΚ 44
ΠΑΟΚ 39
Ολυμπιακός 39
Βόλος 29
Άρης 31
—————————————————————————
Ατρόμητος 24
Παναιτωλικός 20
ΟΦΗ 19
ΠΑΣ Γιάννινα 18
Αστέρας Τρίπολης 18
Λεβαδειακός 13
Λαμία 12
Ιωνικός 8
ΣΗΜ: Οι έξι πρώτες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των ομάδων που θα βγουν στην Ευρώπη.
-Οι οκτώ τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι άουτ, όπου οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν απευθείας στη Β’ Εθνική.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος