Η Μαρίνα Σάττι στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης – Η κορύφωση του καλοκαιριού για τα 20 χρόνια Preveza Jazz Festival!

Αποθεώθηκε η Μαρίνα Σάττι στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης το Σάββατο 13 Αυγούστου 2022. Σε μια μαγική βραδιά μας ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο και με την μουσική της κατάφερε να ενώσει ανθρώπους κάθε εθνικότητας και κάθε γενιάς – όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό – για να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική. Η ταλαντούχα καλλιτέχνης με τις 2 τραγουδίστριες και τους 3 μουσικούς της κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό του Ωδείου και να κατοχυρώσει την εμφάνισή της σαν την κορυφαία του καλοκαιριού.Την βραδιά άνοιξε ο Telis Dimitrakopoulos με την πρωτότυπη σύνθεση του το One SAX One MAN | The exotic thing.

Το Preveza Jazz Festival ευχαριστεί τους υπαλλήλους της Εφορείας Αρχαιοτήτων και τους εθελοντές του Preveza Jazz Festival που βοήθησαν στην κατά το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή της συναυλίας, τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής για την προώθηση της εκδήλωσης και πάντα το κοινό του για την συμμετοχή του και την υποστήριξη των εκδηλώσεων του για τα 20 χρόνια Preveza Jazz Festival !

Φωτογραφίες: Σπύρος Βαγγελάκης

Ακολουθήστε το Preveza Jazz Festival στο fb και στο Instagram, γίνετε μέλος της μεγαλύτερης jazz παρέας και γιορτάστε μαζί μας τα 20 χρόνια Preveza Jazz Festival !

FOLLOW US: https://www.prevezajazzfestival.com