Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας ανοίγει τις πύλες της στο Ιταλικό Σινεμά!

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας ανοίγει τις πύλες τις στο 8ο αφιέρωμα για το Ιταλικό Σινεμά στην Ελλάδα από την προσεχή Τετάρτη 30 Νοεμβρίου (21:00) ως τις 14 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας με ελεύθερη είσοδο. Εκτός από την ταινία που θα προβάλλεται από την Λέσχη τα μέλη και οι φίλοι θα έχουν την δυνατότητα μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας στο facebook που θα ανακοινωθεί να επιλέξουν τις ταινίες που επιθυμούν! Το αφιέρωμα ξεκινά με την ταινία Όλη η τρελή αγάπη μου (2019) του Gabriele Salvatores.


Λίγα λόγια για την ταινία


Πέρασαν δεκαέξι χρόνια από την ημέρα που γεννήθηκε ο Βίνσεντ. Τα δεκαέξι αυτά χρόνια δεν ήταν εύκολα για κανέναν, ούτε για τον Βίνσεντ, βυθισμένο σε έναν δικό του κόσμο, ούτε για τη μητέρα του Έλενα και τον σύντροφό της Μάριο, που τον υιοθέτησαν. Ο Willi είναι τραγουδιστής και ο βιολογικός πατέρας του Vincent. Ένα βράδυ, απροσδόκητα, αποφάσισε τελικά να συναντήσει τον γιο που δεν είχε ξαναδεί, ανακαλύπτοντας ότι δεν ήταν τίποτα όπως είχε φανταστεί.
5 υποψηφιότητες για το Nastri d’Argento , 1 υποψηφιότητα για το David di Donatello

Ιταλία (2019) | Διάρκεια: 97′ | Σκηνοθεσία: Gabriele Salvatores | Με τους: Claudio Santamaria, Valeria Golino, Diego Abatantuono, Giulio Pranno, Daniel Vivian, Marusa Majer, Tania Garribba

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας επιστρέφει δυναμικά μετά την αναγκαία παύση των προβολών μας λόγω κορωνοϊού και ξεκινά να προβάλλει ταινίες με κέντρο τον άνθρωπο, την πολυπολιτισμικότητα του καιρού μας, τα έντονα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες. Η Κινηματογραφική Λέσχη ανανεώνεται, καινοτομεί, δρα και αλληλεπιδρά ως ζωντανός οργανισμός με φεστιβάλ και πολιτιστικούς συλλόγους.
Ακολουθήστε την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας στα social media καθώς και στο blog της για να ενημερώνεστε για κάθε μας δράση.
Facebook : @kileprevezas
Blogspot : kileprevezas.blogspot.com
Email : kileprevezas@gmail.com