Είδαμε τις πρόβες του “Νυχτοφύλακα” από το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας

Ο Τοποτηρητής είχε την εξαίρετη ευκαιρία να παραστεί σε πρόβα του Θεατρικού Εργαστηρίου Πρέβεζας και να παρακολουθήσει ανεπίσημα την παράσταση “Ο Μπεχτσής/Ο Νυχτοφύλακας” που θα ανέβει την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα. Όπως έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν, η παράσταση αυτή πρόσφατα διακρίθηκε στην Αθήνα. Εκεί έλαβε το πρώτο βραβείο, τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και από το κοινό. 

Αυτό που παρακολουθήσαμε, ήταν, ας πούμε, η πρόβα τζενεράλε. Δεν πρόκειται να αποκαλύψουμε τι είδαμε, γιατί πραγματικά θέλουμε να πάτε να την δείτε, και να δεχτείτε ό,τι έχει να προσφέρει το έργο, δίχως κάποια προκατάληψη. Άλλωστε, θα χάλαγε την έκπληξη αν μαρτυρούσαμε τα “τι” και “πώς” και “γιατί” της παράστασης.

Αυτό που μπορούμε να γράψουμε, είναι πως πρόκειται για εξαιρετική παράσταση, που έχει πολλά να πει για το σήμερα – και για κάθε εποχή – και που έχει να επιδείξει τις πραγματικά όμορφες ερμηνείες του Σπύρου Παπαδιώτη και του Κοσμά Μαρκή. Η παράσταση ξεκινά στις 9:00 μ.μ. και το εισιτήριο είναι στα 7 ευρώ η γενική είσοδος, και στα 5 ευρώ το μειωμένο. Οι παραστάσεις, τέλος, είναι Παρασκευές και Σάββατα 2, 3, 9, 10, 16, 17 Δεκέμβρη,