Δίκαια ο ΠΑΣ κέρδισε 2-1 τον Λεβαδειακό

Θα ήταν πολύ άδικο αν δεν κέρδιζε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Λεβαδειακό. Γιατί έχασε τέσσερες κλασικές ευκαιρίες, δημιούργησε φάσεις, ήταν απειλητικός, στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά η μπάλα, παρότι πήγε να παίξει άσχημο παιχνίδι στους Γιαννιώτες που δεν μπορούσαν να σκοράρουν ούτε και από τα πέντε μέτρα, απέδωσε στο τέλος δικαιοσύνη και ο «Άγιαξ της Ηπείρου» στέφθηκε νικητής με σκορ 2-1. Το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν ένα 4-1 ή 5-1, αλλά και το 2-1 τους ίδιους βαθμούς δίνει! Καλό είναι και αυτό. Πολυτιμότερη είναι η νίκη ανεξαρτήτως σκορ, που δίνει τρεις πολύτιμους βαθμούς και στηρίζει ψυχολογικά την ομάδα για την δύσκολη συνέχεια. Ο «Άγιαξ» ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Και ο κόουτς των Βοιωτών Γιάννης Ταουσάνης, το αναγνώρισε. Ο Λεβαδειακός έδωσε το τέταρτο εκτός έδρας παιχνίδι. Πάλεψε στα Γιάννινα, δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο σκοπεύοντας ακόμη και τη νίκη. Όμως δεν ήταν τόσο καλός όσο στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Ιωνικό και Παναθηναϊκό. Είναι ομάδα που θα παλέψει με αξιώσεις για την παραμονή.

Το ματς, ανάλογα με την διακύμανση του σκορ είχε εναλλαγές συναισθημάτων. Πολύ νωρίς, μόλις στο 2ο λεπτό, ο ΠΑΣ έκανε το 1-0 με κεφαλιά του καταπληκτικού Ροσέρο. Το γκολ αυτό άνοιξε την όρεξη των παικτών του Στάικου, ανέβασε τον ενθουσιασμό τους, κάνοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο με προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ που θα έβαζε νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, εκεί που δεν περίμενε κανείς, ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με ένα σουτ του Μουτίνιο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Φταίνε και οι αμυντικοί που δεν έπεσαν πάνω στη μπάλα και ο γκολκίπερ. Από τον Παράδεισο στην κόλαση ο ΠΑΣ. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου άρχισαν οι φοβίες στον κόσμο και οι άσχημες σκέψεις. Αν και η ψυχολογία ήταν με τον Λεβαδειακό που ισοφάρισε από το πουθενά, στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ ξαναβρήκε τον ρυθμό, το ηθικό και τις δυνάμεις για να πάρει τη νίκη. Οι ευκαιρίες που χάθηκαν στο 50’ με τον Ροσέρο, στο 54’ με τον Μπιλμπάο, στο 69’ με τον Σταματελόπουλο κόντεψαν να σπάσουν τις καρδιές όλων. Σε αυτές τις φάσεις έπεσε από το Μητσικέλι ο Λεβαδειακός και βρήκε πορτοφόλι! Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν μια ομάδα χάνει σωρηδόν τις ευκαιρίες, κινδυνεύει να τιμωρηθεί από τη μπάλα. Αυτό πήγε να γίνει στο 56΄με τον Βρακά που πήγε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Σούλη, αλλά αυτός απέκρουσε και έσωσε την παρτίδα. Τελικά στο 73’ ήρθε η δικαίωση με το δεύτερο γκολ που σημειώθηκε από προβολή του προωθημένου Εραμούσπε. Ο Αργεντινός αμυντικός σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αφού είχε σκοράρει και με τη Λαμία. Στο τελευταίο τέταρτο το ματς είχε μια άγρια ομορφιά, έμοιαζε λίγο με «ρώσικη ρουλέτα» καθώς όλα ήταν ανοιχτά και το 2-1 υπέρ του ΠΑΣ ήταν ρευστό αποτέλεσμα που μπορούσε να ανατραπεί. Όμως ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε καλές τοποθετήσεις, δεν έχασε τον προσανατολισμό, παίρνοντας αυτή τη πολύ σημαντική νίκη.
Ο ΠΑΣ έκανε καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Είδαμε μια ομάδα με καλούς συνδυασμούς, καλή τακτική, που έβγαλε πάθος, δύναμη, αποφασιστικότητα και με παίκτες που από την αρχή έδειξαν ότι μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να κερδίσουν. Τέλεια ομάδα δεν έγινε, αδυναμίες υπάρχουν, η συνέχεια θα είναι δύσκολη, αλλά αυτή η νίκη θα του δώσει σημεία στήριξης για τον επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Λεβαδειακός έδειξε λίγο φοβισμένος στην αρχή, ο ΠΑΣ τον πήρε αμπάριζα και δεν τον άφηνε ούτε καν να αναπνεύσει, αλλά σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά, ασχέτως αν έπεσε σε έναν καλύτερο ΠΑΣ που δεν του επέτρεψε να πάρει τίποτα από το παιχνίδι.

Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Ροσέρο. Ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Ακούραστος, τρεχαλατζής, ταχύτατος, θύμισε πολλές φορές τον αέρινο Περέα! Έβαλε το πρώτο καταπληκτικό γκολ ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη, δημιούργησε φάσεις από δικές του πρωτοβουλίες. Πολύ καλός ο Σόρια που πήγαινε πάνω κάτω βοηθώντας άμυνα και επίθεση. Σταθερό το κεντρικό δίδυμο Μπαγκαλιάνη, Εραμούσπε. Ο γκολκίπερ Σούλης έχει μια μικρή ευθύνη για το γκολ, αλλά κατά τα άλλα ήταν σταθερός και σε μια φάση με τον Βρακά έδωσε την εστία. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός ο Μορέιρα, ενώ στην επανάληψη βοήθησε πολύ η είσοδος του Τζίμα. Ο Παμλίδης ήταν δραστήριος στο πρώτο ημίωρο αλλά μετά έπεσε γιατί είχε συνεχώς ενοχλήσεις. Αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΣ δεν πήγαν άσχημα. όλοι βελτίωσαν την απόδοσή τους.
Από τον Λεβαδειακό δραστήριος μπροστά ήταν ο Βρακάς έχοντας να αντιμετωπίσει το μπλόκο Μπαγκαλιάνη, Εραμούσπε. Ο Τζημόπουλος ήταν μαχητικός και δραστήριοι οι Βήχος, Μουτίνιο.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Γκάμαρη όπως και των βοηθών Φωτόπουλου και Σαμοίλη. Θα λέγαμε ότι άγγιξε το άριστα. Δεν έχασε φάσεις, είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν του ξέφυγαν πράγματα. Μακάρι έτσι να είναι οι διαιτησίας σε όλα τα παιχνίδια.

ΤΑ ΓΚΟΛ

2′: Γκολ για τον ΠΑΣ. Ο Μπιλμπάο σεντράρει από αριστερά της περιοχής, γυριστή κεφαλιά του Ροσέρο και η μπάλα στην αριστερή γωνία του Μάρκοβιτς για το γρήγορο 1-0 των Ηπειρωτών.

45’+1: Γκολ για τον Λεβαδειακό. Ο Μουτίνιο το σουτ από θέση έξω αριστερά, ο Σούλης αιφνιδιάζεται και η μπάλα στη δεξιά του γωνία για το 1-1. Φέρει ευθύνη για το γκολ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

73′: Δεύτερο γκολ για τον ΠΑΣ. Ο Ροσέρο το γύρισμα από δεξιά της περιοχής, ο Σταματελόπουλος την κεφαλιά-πάσα στον Εραμούσπε, που από κοντά θα βρει δίχτυα με σουτ για το 2-1.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

4′: Ευκαιρία για δεύτερο γκολ για τον ΠΑΣ, ο Ροσέρο το γύρισμα από αριστερά της περιοχής, ο αφύλακτος Παμλίδης το σουτ από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα ψηλά άουτ.

16′: Ο Βρακάς το πλασέ, έχοντας βγει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, ο Σούλης διώχνει σε κόρνερ. Καλή στιγμή για τους Βοιωτούς.

24′: Ο Μπαγκαλιάνης σκοράρει με κεφαλιά μετά από φάουλ που εκτελεί ο Μπιλμπάο, υποδεικνύεται σωστά σε θέση οφσάιντ.

45′: Σουτ του Ρομέρο από αριστερά της περιοχής, μπλοκάρει εύκολα ο Μάρκοβιτς.

50′: Ευκαιρία για τον ΠΑΣ, ο Ροσέρο το σουτ από θέση μέσα δεξιά, σπουδαία απόκρουση του Μάρκοβιτς σε κόρνερ. Αυτό περνά χωρίς κάτι σημαντικό.

54′: Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ροσέρο τη σέντρα από δεξιά, ο Μπιλμπάο κατεβάζει την μπάλα, κάνει το διαγώνιο σουτ από θέση μέσα αριστερά, δίπλα από το αριστερό δοκάρι η μπάλα.

56′: Απαντά στις ευκαιρίες ο Λεβαδειακός, ο Λούα Λούα το γύρισμα από αριστερά της περιοχής, προβολή του Βρακά, άουτ.

69′: Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο νεοεισελθών Σταματελόπουλος, δέχεται την ωραία πάσα του Μπιλμπάο, αλλά αφύλακτος από το ύψος του πέναλτι πλασάρει άστοχα.

76′: Σέντρα του Λούα Λούα από αριστερά, γυριστή κεφαλιά του Βήχου, ο Σούλης μπλοκάρει.

81′: Σουτ του Τζίμα εντός περιοχής, ψηλά άουτ η μπάλα.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών). Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Σαμοΐλης (Αθηνών). 4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας). VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας). AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών). Κίτρινες: 88′ Σόρια – 17′ Μεχία, 65′ Κωνσταντινίδης, 83′ Τζημόπουλος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Κιάκος, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (67′ Σταματελόπουλος), Μορέιρα (90’+2 Παντελάκης), Παμλίδης (60′ Τζίμας), Ροσέρο.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης (68′ Ντεντάκης), Βήχος, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Μεχία (46′ Χάμοντ), Μπελμόντ, Σκβάρκα (46′ Λούα Λούα), Βρακάς (78′ Τορό), Μουτίνιο, Δούμτσιος (78′ Τσιριγώτης).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

18.30 ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2
19.15 ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-1
21.30 Ιωνικός – Ατρόμητος 1-4
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
18.30 Ολυμπιακός – Βόλος (COSMOTEsport 1)
21.30 Αστέρας Τρίπολης – Άρης (NOVAsportς prime)
21.30 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (COSMOTEsport 1)
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
19.00 ΠΑΟΚ – Λαμία (NOVAsportς prime)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(4η Αγωνιστική)
Παναθηναϊκός 9
ΠΑΟΚ 7
Ολυμπιακός 7
Παναιτωλικός 7
Ατρόμητος 7
ΑΕΚ 6
—————————————————————————
Άρης 4
Βόλος 4
ΠΑΣ Γιάννινα 4
Αστέρας Τρίπολης 3
ΟΦΗ 3
Λαμία 2
Ιωνικός 1
Λεβαδειακός 1
ΣΗΜ: Οι έξι πρώτες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των ομάδων που θα βγουν στην Ευρώπη.
-Οι οκτώ τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι άουτ, όπου οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν απευθείας στη Β’ Εθνική.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5η)
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

20.00 Ατρόμητος – Λαμία
20.00 Παναιτωλικός – ΑΕΚ
21.30 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
18.00 Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης
19.00 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
20.00 Άρης – Ολυμπιακός
21.00 Βόλος – Ιωνικός

Θ. Στάικος: Είναι ψυχολογική ώθηση η νίκη

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Στάικος ήταν αρκετά κατατοπιστικός στη συνέντευξη τύπου τόσο για το παιχνίδι όσο και για το κομμάτι της απόκτησης επιθετικού. δεν παρέλειψε δε να σημειώσει ότι βοήθησε και ο κόσμος που ώθησε τους παίκτες στη νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Σήμερα ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όπως ο Λεβαδειακό που η ανάγκη της νίκης για μας και τους τρις βαθμούς ήταν επιτακτική. Αυτό δημιουργούσε πίεση και στο ποδόσφαιρο η πίεση για τα αποτελέσματα πάντα υπάρχει. Ευτυχώς καταφέραμε και κερδίσαμε και αυτό είναι που κρατάμε. Από εκεί και πέρα ο Λεβαδειακός είναι ομάδα που παίζει καλό και ορθολογικό ποδόσφαιρο, αυτό φάνηκε κατά διαστήματα του παιχνιδιού. Εμείς μπήκαμε καλά στο πρώτο τέταρτο, μετά ισορρόπησε ο Λεβαδειακός, αλλά τις ευκαιρίες τις είχαμε εμείς, γιατί βρίσκαμε χώρους πίσω από την άμυνα τους αντιπάλου και δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις και αρκετές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν κάναμε το 2-0 και όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο έγινε το 1-1. Στο β’ ημίχρονο δεν ελέγξαμε καλά τον ρυθμό ως το 65ο λεπτό. Μετά δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ το ματς, ήμασταν πιο αποφασιστικοί, είχαμε ευκαιρίες, αλλά και πάλι ο Λεβαδειακός την κατοχή. Για μας είναι σημαντικό που κερδίσαμε, είναι μία ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσδοκάμε κάτι καλύτερο για την ομάδα μας».
Για το α’ ημίχρονο και αν ήταν το καλύτερο του ΠΑΣ, αλλά και σπάταλο σε ευκαιρίες : «Σπαταλάμε πολλές φάσεις για το επίπεδο που είμαστε, πιστεύω ότι είναι κι ένα κομμάτι που πρέπει να το διορθώσουμε. Έχει να κάνει και με την ψυχολογία και με το νεαρό της ηλικίας όταν υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα. Ελπίζω να είμαστε πιο εύστοχοι και αποτελεσματικοί στη συνέχεια, γιατί ίσως στη συνέχεια να το πληρώσουμε σε άλλα ματς».
Για το πότε θα γίνει η μεταγραφή επιθετικού: «Οι μεταγραφές κλείνουν σύντομα, πιστεύω θα έρθει επιθετικός. Η διοίκηση ασχολήθηκε με κάποιες καλές και ταυτόχρονα και δύσκολες περιπτώσεις, μακάρι να επιτευχθεί συμφωνία, χωρίς να λέμε ότι θα έρθει ο Μεσσίας. Η ομάδα κάνει τη διαφορά. Πιστεύω θα τελειώσει θετικά κάποια από τις περιπτώσεις που έχουμε κοιτάξει».

Για το αν έχει τέτοια ποιότητα ο επιθετικός που θα λύσει αμέσως το πρόβλημα: «Δεν περιμένουμε και δεν υπάρχουν Μεσίες στο ποδόσφαιρο, θέλουμε απλά έναν επιθετικό λόγω του τραυματισμού του Κόντε. Αν δεν κάναμε ευκαιρίες θα προβληματιζόμασταν για τη δημιουργία. Η ομαδική δουλειά φτάνει ως τα αντίπαλα καρέ και μετά είναι θέμα μέρας και ποιότητας. Δεν θα κρεμαστούμε σ’ έναν που θα έρθει τώρα. Αυτό δεν θα γίνει σε δική μου ομάδα. Ο ΠΑΣ ανέκαθεν είναι ομάδα που ποντάρει στο ομαδικό πνεύμα. Μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος μέσα από την ομάδα, αλλά θέλουμε μια αξιόλογη μεταγραφή, δεν θα βρούμε τον σούπερ σταρ που θα καλύψει το κενό».

Για το αν είναι ικανοποιημένος: «Ποτέ δεν είμαστε οι προπονητές πλήρως ικανοποιημένοι, αλλά προσπαθούμε, είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε τελικές, δημιουργούμε, αλλά θα είμαστε πιο γεμάτοι στο ρόστερ μ’ έναν επιθετικό».

Για το καλό παιχνίδι παρά το άγχος: «Κάναμε όντως καλό παιχνίδι, αλλά όχι τόσο όσο αναφέρατε, αλλά δεν ήταν άσχημα και τα προηγούμενα κατ’ εμέ. Έχουμε ένα πλάνο, θέλουμε να παράγουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, να ανεβάσουμε τα ποσοστά κατοχής μας, δημιουργώντας ευκαιρίες και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις δύο περιοχές».

Για τους πανηγυρισμούς ακόμα και στα κερδισμένα πλάγια και τι έδειχνε αυτό αλλά και αν είχε εισπράξει η ομάδα πίεση απ’ έξω: «Ο κόσμος μάς έσπρωξε στη νίκη, οι παίκτες έβγαλαν πάθος που το εισέπραξαν απ’ έξω από τον κόσμο.

Γ. Ταουσιάνης: Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο προπονητής του Λεβαδειακού Γιάννης Ταουσιάνης σε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε τα εξής: «Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι από την ομάδα μας. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπει με ορμητικότητα και αποφασιστικότητα και θα κάνει κάποια πράγματα που παρουσιάζει στο γήπεδο. Δεχτήκαμε τον απόλυτο αιφνιδιασμό σε τρίτο φετινό ματς κι αυτό μας απασχολεί γιατί ξεκινάμε με τους χειρότερους οιωνούς.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πολύ δυναμικά και αποφασιστικά, κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να πάρουμε τον έλεγχο, χωρίς να δημιουργούμε απειλητικές καταστάσεις, αλλά καταφέραμε και ισοφαρίσαμε.
Ξεκινήσαμε το β’ ημίχρονο έχοντας το μομέντουμ υπέρ μας, φτάναμε απειλητικά στην αντίπαλη εστία, αλλά χωρίς καθαρό μυαλό και χωρίς ισορροπίες γιατί αφήναμε πολλούς χώρους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις από τον ΠΑΣ, λόγω της ταχύτητας των παικτών του, αλλά και των προσωπικών ενεργειών των παικτών του.
Ακόμα χειρότερα έγιναν τα πράγματα μετά το δεύτερο γκολ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, ήμασταν πολύ άναρχοι και γενικά ήμασταν μακριά από τον καλό μας εαυτό κι αυτό έχει να κάνει και μ’ εμάς αλλά και με την προσπάθεια του αντιπάλου.
Η ήττα πάντα σε στενοχωρεί. Το θέμα είναι ότι είδαμε την ομάδα έτσι όπως δεν την είχαμε ξαναδεί ως τώρα κι αυτό θα μας βάλει σε μεγάλη σκέψη. Το σημαντικό είναι να έχεις ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο που θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις να διεκδικείς πράγματα και σήμερα δεν το διέκρινα αυτό.
Δίκαιη η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα βάσει της εικόνας κι εμείς έχουμε μπροστά μας να πάρουμε πολλά από το σημερινό παιχνίδι».
Για τα συναισθήματά του σήμερα ως αντίπαλος: «Κάθε φορά που έρχομαι εδώ και βλέπω πρόσωπα γνωστά ξυπνάνε συναισθήματα ευχάριστα, εδώ γεννήθηκε η κόρη, είχα μία άριστη συνεργασία με την ομάδα, εδώ έχω φίλους, από εκεί και πέρα όμως δεν αλλάζει κάτι όταν έρχομαι ως αντίπαλος. Πάντα αγωνιζόμαστε και μοχθούμε για το καλύτερο για την ομάδα μας».

Μπαγκαλιάνης: Κρατάμε την καλή εικόνα και το πάθος

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Πέτρος Μπαγκαλιάνης ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και σε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το είδαμε σαν ένα τελικό. Πρέπει να δίνουμε το 100% στα παιχνίδια. Η ομάδα έχει ένα πλάνο που ξεκινά από πίσω, να χτίσουμε παιχνίδι που να μας δίνει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια είχαμε καλή εικόνα, αλλά μας έλειψε το γκολ της νίκης. Εμένα ως παίκτη μου βγαίνει το πάθος στο γήπεδο, ενώ μας βοηθάει πολύ και ο κόσμος. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, είχαμε καλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς από το πρώτο μέρος με δύο και τρία γκολ. Δεχτήκαμε όμως γκολ στην τελευταία φάση του α’ μέρους. Μετά ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά όμως ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στο τέλος ανέβηκε η απόδοσή μας και πάλι. Κρατάω την εικόνα της ομάδας και το πάθος που έδειξε, καταφέραμε να σταθούμε στο αγωνιστικό επίπεδο που θέλαμε και κοιτάμε τώρα τον Παναθηναϊκό».

Βαγγέλης Γυφτόπουλος