Ασταμάτητος ο Φιλαθλητικός και στο κύπελλο Ελλάδος

Φ.Γ.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – Α.Σ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3-0 (25 – 10), (25 – 22), (25 – 14)

 

Ασταμάτητα τα κορίτσια του Φιλαθλητικού και στο κύπελλο Ελλάδος, αφού κέρδισαν τον Α.Σ Γιάννενα με 3-0 στα σετ το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Πρέβεζας και προχωρούν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Μάλιστα ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας  κατάφερε και κέρδισε τον Α.Σ Γιάννενα δύο φορές σε διάστημα 5 ημερών, μετά τη νίκη για το πρωτάθλημα με 3-1 στα σετ το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα της Πρέβεζας κατάφερε και πήρε το πρώτο σετ σχετικά εύκολα κερδίζοντάς το με 25-10, χωρίς να βρει κανένα εμπόδιο.

Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυνατά και μάλιστα έφτασαν να προηγηθούν ακόμη και με 4 πόντους, ωστόσο οι αθλήτριες του Φιλαθλητικού κατάφεραν και γύρισαν το σκορ και το κέρδισαν με 25-22.

Το τρίτο σετ είχε καθαρά τυπική διαδικασία με τις γηπεδούχες να παίζουν χωρίς άγχος, ενώ ο Πέτρος Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεσή του.

Το τελικό 3-0 σκορ υπέρ του Φιλαθλητικού κρίνεται δίκαιο και μάλιστα πανηγυρίστηκε τόσο από την ομάδα όσο και από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό  γυμναστήριο Πρέβεζας.

Η κλήρωση για την επόμενη φάση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Διαιτητές: Φλούδας, Σιακαβέλλας

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Ρίτσα, Parshyna, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα.

Α.Σ Γιάννενα (Τσιούπης): Νιακογιούλου, Μπόζιου, Καλουτσάκη, Μπουρδή, Καρυδάκη, Τικμανίδου, Παπαματθαιάκη, Θεοπίστου, Παππά, Κακαγή, Κατσόγιαννου, Ντούση, Τάνα, Chabai.