Απίστευτη γκάφα, νέα κλήρωση για το Κύπελλο κάνει η ΕΠΟ!!

Αυτοί στην ΕΠΟ είναι απίστευτοι. Έκαναν την κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, βάζοντας στην κληρωτίδα και σωματείο που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της προκήρυξης!! Γι’ αυτό ακυρώνεται η κλήρωση που έγινε προ ημερών και θα γίνει από την αρχή νέα κλήρωση την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022. Για γέλια ή για κλάματα; Συνεπώς ο κυπελλούχος ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας Τηλυκράτης Λευκάδας που είχε κληρωθεί με τον Μολαϊκό Λακωνίας και οι άλλοι κυπελλούχοι των Ενώσεων (από την Ήπειρο Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΟ Κουτσελιού Ιωαννίνων, Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας) θα μάθουν πάλι τους νέους αντιπάλους των.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το φιάσκο της κλήρωσης: «Κατά τη διαδικασία καταρτισμού του αγωνιστικού προγράμματος της Α΄ (πρώτης) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-23 διαπιστώθηκε ότι εκ λάθους συμπεριελήφθη στην κλήρωση σωματείο που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, σύμφωνα με την ισχύουσα προκήρυξη.
Η ΕΠΟ αισθάνεται την υποχρέωση να απολογηθεί για την αβελτηρία αυτή και να δηλώσει ότι το θέμα θα διερευνηθεί διεξοδικά εσωτερικά, προκειμένου να διακριβωθούν οι αιτίες του συγκεκριμένου λάθους. Σε περίπτωση δε που προκύψουν ευθύνες αυτές θα αποδοθούν.
Ανεξαρτήτως αυτού, όμως, και με γνώμονα την απόλυτη διαφάνεια των διαδικασιών και το κύρος του θεσμού, η κλήρωση των αγώνων του 4ου γκρουπ της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί εκ νέου, χωρίς -προφανώς- τη συμμετοχή του σωματείου που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος 2022-23.
Η νέα κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ».

Βαγγέλης Γυφτόπουλος