Απίστευτα τα κορίτσια του Φιλαθλητικού – Μεγάλη νίκη μέσα στη Λάρισα με 3-0

Για ακόμη μια φορά τα κορίτσια του Φιλαθλητικού Πρέβεζας έκαναν το καθήκον τους και με το παραπάνω, αφού στο δεύτερο παιχνίδι στην Λάρισα με την τοπική Ε.Α, κατάφεραν και κέρδισαν με 3-0 στα σετ (25-18), (25-12), (25-19), και να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό των τελικών με αντίπαλο μία εκ των ΜΑΣ Νέα Γενεά ή ΟΠΑΘ Περσέας.

Ο Φιλαθλητικός χωρίς να βρει καμία αντίσταση από την ομάδα της Λάρισας πήρε το πολυπόθητο αποτέλεσμα κάνοντας το 2-0 στις νίκες.

Έτσι μετά από αυτή την σπουδαία νίκη βρίσκεται μόλις δύο βήματα πριν τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Pre League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Φιλαθλητικού Πέτρος Παπαδόπουλος δήλωσε:’’ τα κορίτσια ήταν απίστευτα. Έκαναν αυτό που έπρεπε. Μένουν δύο ακόμη κρίσιμα παιχνίδια, τα οποία θα τα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ο στόχος μας είναι ΜΟΝΟ ένας και δεν είναι άλλος από την άνοδο’’.

Διαιτητές: Νικάκης, Χουλιαρόπουλος.

Ε.Α Λαρίσης (Παπαδόπουλος): Δικαστοπούλου, Τσόνα, Παπαστεργίου, Μαργαριτοπούλου Δ., Τσαμόγλου,  Μπρουσιάκη, Καβριγιάννη, Κονατσιώτη, Ευθυμιοπούλου, Παπακώστα, Μαργαριτοπούλου Μ., Σιώμου..

 

Φ.Γ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Τζαλαλή, Parshyna, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα.